dziki24 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 witam panowie jako że istnieją dwa rodzaje amor. do mojego auta proszę o pomoc ( zdolną boczną tuleja lub bez ) a4 b5 98r AHU vin8DZWA267124 z góry dziękować
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ja jak kupowałem Bilsteina to ta tulejka była osobno, właściwie składała się z dwóch części. Mogłem sobie ją włożyć lub nie
dziki24 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 dzięki za odpowiedz lecz bardziej chodziło mi o numer ogr. i sprawdzenie jakie były ( niestety ja etke posiadam w innym kompie)
tomaszstn Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Teraz też jestem w pracy, jak nikt Ci nie odpowie to wieczorkiem napiszę
MASATO Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 najłatwiej sprawdzić czy górne talerzyki masz metalowe czy aluminiowe i będzie wiadomo jakie idą amorki.
tomaszstn Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Tu masz opisane: http://s15.postimage.org/c5wi92ya3/amorek.png' alt='amorek.png'> free image hosting[/img]
Rekomendowane odpowiedzi