kicek87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 tyle ze jak czytam posty to pisza ludzie ze jakis bład wywala od konwertera jak jest koniec a mi tylko jeden bład wykasował od tem silnika i sie nie powtarza juz to moze faktycznie wystarczy oliwe zmienic musze to wszystko przemyslec bo u mnie w okolicy nikt automatow nie robi a za wyciagniecie i włozenie skrzyni 5 stowek mi powiedział to nie głupia cena chyba jest
m3rvin Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 niekoniecznie mi błędów nie wywaliło 500zł za wyc./wł. skrzyni normalna
kicek87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 kolego a moze ty mi powiesz gdzie ty robiłes ten konwerter był bym w stanie skrzynie dostarczyc praktycznie w kazdy koniec pl bo jest kierowca a wiec to nie problem by był i jakie to sa koszty olej 6 stow skrzynia wyc/wł 5 to 1100 ,2 tys wystarcza na ta cało operacje
m3rvin Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 olej 10l to ok 270zł filtr ori chyba z 160zł uszczelka ori 100zł (chociaz byc nie musi- ok 50) robota z 100zł wyc./wł skrzynii 500zł regeneracja konwertera w MRC system 700zl + przesyłkiok 60zł ( z mocniejszym sprzęgłem +250zł) ja robiłem u SYNCHROCAR Piotr Tarka Żory tylko potem jak zrobisz komplet i wymienisz olej to stan olej się sprawdza już na założonej skrzynii więc wysyłanie skrzyni tu niema sensu, 1 wyciągasz skrzynie + wylewasz olej 2 wyciągasz konwerter + wysyłasz 3 odbierasz konwer + zakładasz + wymieniasz filtr+uszczelke 4 zakładasz skrzynie 5 zalewasz olej + sprawdzasz stan oleju na włączonym aucie - na forum jest to opisane jak to taki opis w skrócie
kicek87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 to mi zory pasuja jestem tam 2 razy w tyg jakis kontakt moze masz czy w necie znajde??
m3rvin Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 to mi zory pasuja jestem tam 2 razy w tyg jakis kontakt moze masz czy w necie znajde?? pw zaraz Ci wyslę
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 ja robiłem u SYNCHROCAR Piotr Tarka Żory Polecam również u Piotrka robiłem swoją skrzynię i śmiga do dziś
Rekomendowane odpowiedzi