HiJack Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Witam, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wymianą kompletnego zawieszenia w mojej Aśce, zwiedziłem już kilka warsztatów i sklepów z częściami, przeglądnąłem allegro i szczerze wam powiem, sam nie wiem co wybrać i w jakich dokładnie jest cenach. Myślałem nad Febi, albo Lemforderem, jeden mechanik mówi, że za 900-1000zł kupie Febi, drugi mówi, że za takie pieniądze to jakieś chińskie podróby kupie w innym pudełku, ale z napisem Febi. Może macie jakieś inne propozycje co do firmy wahaczy dla naszych Audiczek?W jakich cenach kupie oryginał Febiego? I od czego zależy taka rozbierzność cenowa na allegro, komplet febiego można dostać za 9 stówek i nawet za 1500?
szafa Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Na forum jest 2 sprawdzonych sprzedawców, kolega Dzik i Tom77, polecam z nimi porozmawiać!!
pawel_tl Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 potwierdzam:decayed: zamówiłem u TOM77 dwa nośne wahacze Febi i naprawde przyzwoita cena:naughty: czekam tylko na kuriera i zakladam
Rekomendowane odpowiedzi