fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 albo temp za niska albo miałeś felerną puche:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 malowałeś oryginalnym PlastiDipem z Performixu czy polską podróbką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 opcje są dwie nie wymieszałeś dobrze, druga opcja felerny psikacz w sensie ten naciskany koreczek na szczycie puszki 3 opcja felerna seria zawartości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 opcje są dwie nie wymieszałeś dobrze, druga opcja felerny psikacz w sensie ten naciskany koreczek na szczycie puszki 3 opcja felerna seria zawartości... w sumie tak jak kolega napisał, dysza mogła być przytkana i Ci napluł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario357 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ten grill nie tak najgorzej wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ten grill nie tak najgorzej wyszedł :grin: padłem. btw. możliwe że od temperatury tak się stało, na mrozie malowane? albo na mrozie trzymana pucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 pisał, że puszka leżała w domu, malował przy jakiś 12 stopniach, ja obstawiam dysze lub źle wymieszana zawartość, może niech podmieni z innej puszki dysze i przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 pisał, że puszka leżała w domu, malował przy jakiś 12 stopniach, ja obstawiam dysze lub źle wymieszana zawartość, może niech podmieni z innej puszki dysze i przetestuje Az taki głupi nie jestem, żeby nie wymieszać dobrze Mieszałem dość długo, widocznie trafiłem na jakąś felerną puszkę. Trudno, bywa Dysze wymieniałem 2 razy i było to samo. Produkt ori Zamówiłem następną puszkę, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 wszystko się może zdarzyć felerna partia mogła być ja tak kiedyś trafiłem z lakierem do zacisków... pluło okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 pisał, że puszka leżała w domu, malował przy jakiś 12 stopniach, ja obstawiam dysze lub źle wymieszana zawartość, może niech podmieni z innej puszki dysze i przetestuje Az taki głupi nie jestem, żeby nie wymieszać dobrze Mieszałem dość długo, widocznie trafiłem na jakąś felerną puszkę. Trudno, bywa Dysze wymieniałem 2 razy i było to samo. Produkt ori Zamówiłem następną puszkę, zobaczymy. to może jednak wina tych 12stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 raczej nie, ja u siebie malowałem w podziemnym garażu gdzie temperatura była około 12 stopni i było ok więc raczej coś nie tak z zawartością puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Panowie jak to się spisuję na polskich warunkach codziennej jazdy. Bo właśnie mam zbędę $$$ i chyba przemaluję sobie b6 Ile l bez dachu, felg, lusterek i grila schodzi.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 to samo mialem co kolega plasti zamiast malowac plul pewnie jakas pucha felerna musze jeszcze zmienic koncowke moze ona jest do d.... jednak proby nie zrobilem na samochodzie bo jest za zimno tylko na czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Gdzie kupowaliście towar? Wrzućcie fotki puszek, wierzyć mi się nie chce w takie jaja Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eu4yaon Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dokladnie dajcie linka albo sprzedającego od kogo kupowaliście (jeżeli to na allegro) zeby nikt sie nie naciął.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Projekt gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Projekt gotowy http://s9.postimage.org/aqvmpbsnf/Facebook.jpg Vario- z jakiego koloru zmiana? Ile poszło? Pokaż wnęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Projekt gotowy http://s9.postimage.org/aqvmpbsnf/Facebook.jpg Vario- z jakiego koloru zmiana? Ile poszło? Pokaż wnęki z czarnego w banana milk to jest auto naszego forumowicza Gwerty to sobie oblukaj temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Poszło 10 L RAL1013 i 4 L czarnego (dach, 4 felgi 18" i lusterka), auto było granatowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Projekt gotowy http://s9.postimage.org/aqvmpbsnf/Facebook.jpg Niemieckie taxi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi