pinyo Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Chcę pociągnąć kable do suba w bagażniku , ma ktoś jakiś pomysł którędy te kable pociągnąć, jakieś patenty, sposoby? może ktoś już to robił. Dobrze żeby nie rzucały się w oczy. Chcę położyć 2 przewody zasilania od Aku i 3 przewody sygnałowe od radia.
wojtas-audi Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Proste od aku przez dziurke ( jest w pudelku z komputerem ) do srodka auta, bokiem pod tapicerka i dolem pod listwa progowa, z tylu wchodzisz pod siedzenie i do tylu do bagaznika - nic nie wida
adadur Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 A prawą strona się nie da wejśc do środka? Chodzi mi o to żęby unikać kładzenia kabli przy całej elektonice auta. Potem wiadomo albo pod progami (wygodniej) albo tunelem środkowym.
Bartass_1 Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Przy puszcze komputera jest zaslepka, ktora mozna puscic kable, bez problemu
wojtas-audi Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Przy puszcze komputera jest zaslepka, ktora mozna puscic kable, bez problemu To wlasnie mialem na mysli - sam tak mam
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 jak chcesz ciągnąć kable do bagażnika to żeby bylo git podłączone to musisz czincze puścić jedną stroną a zasilanie drugą..więc i tak będziesz musiał rozbierać tapicerke i tak.. Nie ma co się bać..to nie jest skomplikowane..ja kłade kable w b5 w 30 min..
Bartass_1 Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Dokładnie, myślalem, ze to oczywista sprawa :PZ progiem nie ma duzo roboty.. takze śrubokrecik w dłonie i do pracy..
wojtas-audi Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Z progiem nie ma duzo roboty.. takze śrubokrecik w dłonie i do pracy.. Ja nawet nie odkrecalem progow ....
Bartass_1 Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 Wojtas a jak u Ciebie z audio ? Jakies zmiany ?? Wygluszyles bagaznik ? - sorka troszke nie na temat
Rekomendowane odpowiedzi