PiterA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 choinka zapachowa Autofinesse Midnight Oil najwazniejsze
cptolgierd Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kilka małych zmian zostało zrobione, właściwie eksploatacyjnych: - Nowe kompletne przednie zawieszenie, wahacze firmy MasterSport, - Nowy termostat Wahlera, - Nowe przewody hamulcowe z przodu, - Nowy płyn hamulcowy, - Nowy płyn wspomagania, - Nowy filtr kabinowy, Niestety, wyskoczyłem po karmę dla psa do Tesco, nie było mnie dwie minuty, a po powrocie zastaję taki widok: Kamery nie były skierowane w stronę mojego miejsca parkingowego, ogarnę to po nowym roku, wtedy wpadnie również nowy rozrząd z pompą wody, nowy płyn chłodniczy, filtr oleju i olej Motula i myślę nad wymianą plecionki.
Garet Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jaki z tego morał? Nie kupuj w Tesco ;p
cptolgierd Opublikowano 17 Września 2014 Autor Opublikowano 17 Września 2014 Dawno nie było aktualizowane, dostało nowy rozrząd z pompą wody jakis czas temu, felgi poszły w czarny metalik, wymieniony termostat 2x, przy okazji nowy płyn chłodniczy g12 i hamulcowy. A dziś przyszło nowe zawieszenie do tyłu + łączniki stabilizatora od TOM77 + dekielki do felg za całe 32 zł z allegro )
cptolgierd Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Jakieś takie zdjęcie 'na szybko' - podskoczylem na naszą myjnię szybko auto umyć, trochę marnej jakości, ale jest: Przy okazji zamontowałem dekielki i podczas mycia zaczęła z nich schodzić farba... maila z reklamacją już wysłałem do allegrowicza, tak aktualnie wyglądają - żeby nie było - nie waliłem lancą prosto na dekielki tylko z odległości 1,5m na najniższym możliwym cisnieniu jakie oferuje Karcher: Małe pytanie bo nie wiem gdzie napisać, a znaleźć nie potrafię. Otóż po rozgrzaniu silnika (90st) zaczyna sporadycznie mi migać lampka ciśnienia oleju. Nie miga ona zero jedynkowo tylko po zagrzaniu świeci się 3 sekundy i gaśnie, po chwili znowu ale np. 15 sekund się świeci i gaśnie, później krócej - tak dla przykładu. Wlany olej to Motul 5W40, mam na nim od ostatniej wymiany przejechane 7 tys. km. W samochodzie turbo bierze olej (widać po oleju w przewodach) ale problem zaczął się wtedy kiedy mechanik wymienił czujnik ciśnienia oleju, ponieważ lało się z niego dosłownie. Czy jest to wina tego czujnika ciśnienia oleju, czy może pompa nawala, smok do wyczyszczenia? Ktoś miał taki przypadek? Z takich nowych rzeczy co zrobiłem/wymieniłem:- Zawieszenie tył jest kompletnie nowe, czyli wszystkie tuleje, łączniki stabilizatora + wahacze z Febi. - Opony zimowe na felgach Audi 15' Dayton DW510 nowe - Ręczny w skórze czeka na montaż. - Pomalowanie zderzaka. - Wymieniłem żarówki H1 w reflektorach na bardziej białe - Wymieniłem żarówki w liczniku bo nie świeciły ale zepsułem wyświetlacz temp - sam wyświetlacz działa, zaś wtyczka to jakaś robota partacza była, dokładnie obudowa i wepchnięte kabelki do niej i nie wiem który pin odpowiada danemu kabelkowi :< A! na liczniku pykło 297 tys. km Hej. Sprzedaję.http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-avant-1-9-tdi-110km-afn-quattro-CID5-IDaRhJb.html Temat do zamknięcia, auto sprzedane. Zostaje w klubie Edytowane 28 Stycznia 2015 przez cptolgierd
Rekomendowane odpowiedzi