michier Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Czy potrafi ktoś bądź jest znana osoba , która specjalizuje sie w naprawach modułów bt, coś ostatnio przestał mi łączyć po podpięciu pod vag wogóle go nie ma.Wydaję mi się ,że poszedł jakiś zasilacz ale nie mam tego jak sprawdzić
domin79 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Czy potrafi ktoś bądź jest znana osoba , która specjalizuje sie w naprawach modułów bt, coś ostatnio przestał mi łączyć po podpięciu pod vag wogóle go nie ma.Wydaję mi się ,że poszedł jakiś zasilacz ale nie mam tego jak sprawdzić bezpiecznik nr 5 sprawdziłeś???
michier Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 tak,jest ok. na module mam wlepe,że był już kiedyś wymieniany z K na Q, dzwoniłem do ASO ale że minęły już 4 lata od wymiany to nie uwzględniają reklamacji-koszt nowego 1500pln
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 8P0 862 335 K miał uszkodzony soft dlatego miałeś pewnie wymieniany Jak chcesz naprawi to polecamhttp://www.hobotserwis.pl/?naprawa-modulu-bluetooth,46
michier Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 wielkie thx, jutro dryndne i popytam
etines8 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jak najlepiej wymontować modul, od czego zaczac?
Rekomendowane odpowiedzi