variocustoms Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 To chyba Eta Beta za 5000 za komplet
Brysio Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 a mialo byc czarno :gwizdanie: pazdzioch jak znajdę białą fele,lub taką godną pomalowania,to sie sprężę i będzie black and white to jest mój ideał,taka fele planuje taka wlasnie ma muskel --- napewno nie byla tania )) auto piekne z zewnatrz tylko czemu tak spaprane w srodku wrrrr -- to byl jeden z powodow dlaczego nie kupilem a6 bo srodki maja podobne mam nadzieje tylko ze po lifcie poprawia srodeczki tomek a nad Twoja czarna czycha juz inspektor )))
kozaki12 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ta biala b8 to cudo jeszcze chyba nie widzialem takiej pieknej b8
variocustoms Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 :polew: sorry za OT kozaki12 w takim razie nic nie widziałeś :polew:
GILI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zanim założysz takie fele,to zadzwoń najpierw do kolesi bez karków,że po nich znowu podjedziesz na akcję, bo ci je na pewno zwiną.... ..no chyba,że przekonałeś kogoś do sprzedaży garażu
Tomeks Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 u siebie wszystkie łyse pały mam ogarnięte,nawet mi auta pilnują,zresztą sam wiesz :gwizdanie: ale zawsze może ktoś na gościnne występy wpaść jeszcze te chodzą mi po głowie,u Wojtka_A4 fajnie się prezentują,ale ja bym chciał zobaczyć je w białym kolorze może ktoś by dał rade pomalować je w VT Wojtek_A4,mam nadzieję,że nie będziesz miał pretensji
Brysio Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 slr-ki ladne mniam ale kupuj parami :)
Tomeks Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 do setki rys na twoim aucie,dorzucę jeszcze kilka na najbliższym spocie PS.dobre
Brysio Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie no te biale sa wyjebane ))))))))) takie kup bo beda jak widac idealnie pasowaly )))) :kox:
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 u siebie wszystkie łyse pały mam ogarnięte,nawet mi auta pilnują,zresztą sam wiesz :gwizdanie: ale zawsze może ktoś na gościnne występy wpaść jeszcze te chodzą mi po głowie,u Wojtka_A4 fajnie się prezentują,ale ja bym chciał zobaczyć je w białym kolorze może ktoś by dał rade pomalować je w VT Wojtek_A4,mam nadzieję,że nie będziesz miał pretensji No co Ty Tylko pamietaj, ze mnie odrzuciła jakość tych felg... Ale wyglad mega Ok
Brysio Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ciekawe jak cena z ori. 4700euro z gumami na to mam 20% rabatu zalatwiac ???
wypsiu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Tomeks jak ty kupisz ten felunek to Karki na 1000% wysadzą cię na pierwszych światłach z furmanki Więc powinieneś do tych felg dokupić sobie jeszcze to(będzie pasować) http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_proteze-t139420.0.html
Bieniek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 :polew: :polew: JAk Tomeks zmieni kola to ja wtedy zaloze 14'
GILI Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 :polew: :polew: JAk Tomeks zmieni kola to ja wtedy zaloze 14' ja mu je wypoleruję włosami z klaty
Tomeks Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 :polew: :polew: JAk Tomeks zmieni kola to ja wtedy zaloze 14' :polew: :polew: JAk Tomeks zmieni kola to ja wtedy zaloze 14' ja mu je wypoleruję włosami z klaty jesteście świadkami Gili poleruje,Bieniek śmiga sezon na 14"
Brysio Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :polew: :polew: JAk Tomeks zmieni kola to ja wtedy zaloze 14' :polew: :polew: JAk Tomeks zmieni kola to ja wtedy zaloze 14' ja mu je wypoleruję włosami z klaty jesteście świadkami Gili poleruje,Bieniek śmiga sezon na 14" zalezy jeszcze co chce polerowac bo nie napisal ze auto
Rekomendowane odpowiedzi