Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Wyprany pilot"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

W niedzielny poranek zostałem obudzony z radosną nowiną " Michał wyprałam ci pilot od samochodu i nie działa:kwasny:". Szybko go rozłożyłem i położyłem na półce na suszenie, niestety nie pomogło. W między czasie jeszcze zmieniłem baterię na nową przy składaniu. Objawy dioda zapala się przy wciśnięciu ale pilot nie działa, jest jeszcze szansa na uratowanie?, gdzie mogę oddać najlepiej w Warszawie na reanimacje ewentualnie wyrobienie nowego i jakie to koszta, Wstępnie z tego co się dowiedziałem to koszt 600zł (normalna cena?) pamiętam że jak dorabiałem kluczyk do citroena c2 w serwisie to kosztowało to 700zł razem z jakąś kartą żeby później wyrabianie było łatwiejsze.

pozdrawiam

Opublikowano

skoro sie dioda zapala to sprobuj zaporograowac go w stacyjce? a samochod odpala w ogole?

Opublikowano
  • Autor

Szczerze mówiąc nie sprawdzałem, dzisiaj to zrobię i dam znać co i jak

dzięki :wink:

Opublikowano

Elektronice pranej w detergentach typu proszek nie wróżę długiego życia. Nawet jeśli Ci zadziała kolego przemyłbym ją wacikiem z alkoholem w celu usunięcia tych żrących cząstek. Kiedyś wyprałem komórkę po kilku dniach elementy smd zaczęły dosłownie odpadać z płytki.

Opublikowano
  • Autor

Otworzyłem auto drugim pilotem wsadziłem ten do stacyjki przekręciłem i auto odpaliło. Później nacisnąłem otwieranie i zamykanie z kluczykiem w stacyjce i po wyjęciu kluczyk działał. Dzięki za poradę.

pozdrawiam

Opublikowano

Na wszelki wypadek przemyj go w alkoholu izopropylowym, a najlepiej jakbyś oddał go komuś np. w serwisie GSM by go przemył w myjce ultradźwiękowej.

Na pewno dłużej Ci posłuży niż po samym wysuszeniu :)

Opublikowano

Nie wiem skąd jesteś, bo nie masz uzupełnionego profilu, ale jak z moich okolic, to zapraszam. Mam myjkę więc zrobimy to za free w przeciwieństwie do serwisu GSM:)

Opublikowano
  • Autor

A dziękuje niestety po przeniesieniu form trochę uciekło z profilu. Tak zrobię dam kluczyk do przemycia. Niestety jestem z mazowsza:wink:

pozdrawiam

Opublikowano

za kazdym razem jak wymieniasz baterie trzeba kluczyk włożyć do stacyjki zeby sie odblokował :)

Opublikowano
za kazdym razem jak wymieniasz baterie trzeba kluczyk włożyć do stacyjki zeby sie odblokował :)

nie prawda...

Opublikowano

wystarczy wlozyc w zamek drzwi i przekrecic tez sie zaprogramuje

Opublikowano
wystarczy wlozyc w zamek drzwi i przekrecic tez sie zaprogramuje

przynajmniej powinien :wink:

Opublikowano

Można spokojnie wykompać całą elektronike w spirytusie (technicznym, bo normalnego szkoda :P ).

Pozdr.

G.