BEKACZU Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 Poszukuje A4 B6, oglądałem już kilka egzemplarzy ale w żadnym nie paliła sie taka kontrolka jak w tym które oglądałem dziś Co ona oznacza??
cadbp Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 nie jestem pewien ale to chyba klocki hamulcowe się kończą
BEKACZU Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Opublikowano 11 Maja 2008 Dodam ze na masce było wgięcie i wypadniemy zderzak z zaczepów podobno od przytarcia krawężnika... Fajnie byłoby wiedzieć co oznaczają poszczególne kontrolki w B6. Jak macie takie info to gorąco proszę o info lub fotostory
lukaszek13ns Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 dokladnie to kontrolka zuzycia klockow hamulcowych jak sie zapala to znaczy ze klocki sie koncza i konieczna jest wymiana.
Wąski Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 klocki ,sprawdz od razu z tyłu [br]Dopisany: 11 Maj 2008, 21:38 _________________________________________________insytukcja w ASO kosztuje ok 60 zł ,a na pewno CI będzie potrzebna
BEKACZU Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Opublikowano 12 Maja 2008 Dzięki chłopaki za info a po instrukcje na pewno wstąpię. Można zamknąć temat. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi