kadiA4 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Witam miałem problemy z akumulatorem i pojawił się błąd którego nie można usunąć VAG-iem, świeci kontrolka od ESP oto on: 18265- load signal: error message from ECU P1867-35-00- Jak ktoś to ogarnia to niech napisze coś i jeszcze jedno jak zakodować na nowo pilota bo zamyka wszystkie drzwi oprócz kierowcy i nie domyka szyb dzięki za info
fahur Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Pojeździj trochę i pokręć kierownicą - błąd sam zniknie. A co do domykania szyb, to każdą z osobna otwórz i zamknij, przytrzymując na końcu 3-4 sekundy przycisk (procedura opisana w instrukcji). Po tym zabiegu otwieranie z pilota zacznie z powrotem działać
kadiA4 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Opublikowano 27 Maja 2012 kawałek się przejechałem i nie gaśnie, a jak zaprogramować zamykanie/otwieranie drzwi
fahur Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 kawałek się przejechałem i nie gaśnie, a jak zaprogramować zamykanie/otwieranie drzwi Zaprogramować??
kadiA4 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Opublikowano 28 Maja 2012 nie zamyka mi drzwi kierowcy tylko resztę tak, drzwi kierowcy muszę zamykać przekręcając kluczykiem tak samo przy otwieraniu
fahur Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 nie zamyka mi drzwi kierowcy tylko resztę tak, drzwi kierowcy muszę zamykać przekręcając kluczykiem tak samo przy otwieraniu To może coś się stało z zamkiem i/lub wiązką do zamka?
kadiA4 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 No sam nie wiem, jak zamknę drzwi kierowcy kluczykiem to wszystkie zamki się zamykają a dioda świeci ciągle po jakimś czasie mruga ale z inną częstotliwością. Następnie jak nacisnę na kluczyku otwieranie to otworzy się wszystko prócz drzwi kierowcy. wydaje mi sie że nie jest zaprogramowane do końca, jak to sięrobi???
Rekomendowane odpowiedzi