krejzik Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Witam. Wczoraj przy naprawie przyczepki,a konkretnie przy odcinaniu burty chwyciło mi tarczkę szlifierki,efekt końcowy zobaczcie na zdjęciu(dla ludzi o silnych nerwach).Krewka się lała jak przy biciu świniaka,no i zostało zalożone trochę szwów. Pamiętajcie,przy używaniu szlifierki zawsze maksimum ostrożności. <br /><br />
Kuba A4 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 dobrze ze nic sobie nie obcialeś... mały flex czy duży CI to zrobił?
bartek-skom Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Rany....wracaj do pełni sil.... okropnie to wyglądało
majuDJ Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Podobnie ja miałem na głowie ,po tym jak jeden murzyn zajechał mi drogę w Londynie, a ja jechałem rowerem :/ Nie martw się wszystko się zagoi, szybkiego powrotu do zdrowia, ważne że żyjesz. <br /><br /> ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Podobnie ja miałem na głowie ,po tym jak jeden murzyn zajechał mi drogę w Londynie, a ja jechałem rowerem :/ Nie martw się wszystko się zagoi, szybkiego powrotu do zdrowia, ważne że żyjesz. <br /><br />
krejzik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 Jedną, jedną Jedną rączką się szlifierkę trzymało?
Rekomendowane odpowiedzi