sebul Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Zima poszla w cholere( i dobrze!) wiec mam troszke czasu aby odnowic kołpaki, dostalem je wraz z autem i do stalowych felg...sa strasznie ubrudzone, myjka cisnieniowa na myjni bezdotykowej prawie nic nie zdzialala. Ojciec ogladal cos na tvn turbo i mowili co o pascie do zebow, a wy...macie jakis sposob na odnowienie kolpakow ? Ori audi, wiec chcialbym je a nie kupowac nowe
MarianekZg Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 ja kiedyś działałem wszystko czyszczącą pastą Tempo - z tego co pamiętam to chyba działało
Łukasz 23 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 kup sobie dimera i pędzlem umyj kołpaki spłukaj myjką i będzie gotez
Wojto Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pasta do czyszczenia Ola za parę złotych, woda, szmatka i trochę cierpliwości. Zadowalający efekt gwarantowany:)
miedzikos Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 apc w mocnym stężeniu i bedzie malina
pesik87 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 a ja uzywalem jakiegos specyfiku do czyszczenia felg.. nie pamietam nazwy.. tylko popsikalem, odczekalem 1-2 min, potem troche szczota przetarlem i splukalem woda.. i sie blyszcza..
Rekomendowane odpowiedzi