lioleon Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Wie ktoś może jak rozebrać schowek w desce rozdzielczej ten przy pasażerze, urwał mi się zawias i za nic na świecie nie mogę wyciągnąć tego bolca od zawiasu. Może ktoś już robił coś takiego i ma na to jakiś patent.
Diego Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 W b7 tez ten problem wystepuje ? Shame on you Audi A rozwiazanie problemu znajdziesz tu: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_schowek_problemy_pekajacy_zawias_rozwiazanie_problemu-t26422.0.html
lioleon Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 Ciekawy opis ale widzę żeby wyciągnąć ten bolec od zawiasu nie ma złotego środka trzeba robić demolkę
Diego Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Mozna tez kupic nowa klape schowka (400 pln) oraz tzw. zestaw naprawczy (ok 70 pln) Problem w tym, ze za jakis czas znow peknie. :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Troszkę cierpliwości ,ale na pewno działa i warto :th:
lioleon Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 Gdzie ten zestaw naprawczy można kupić?
wojtas-audi Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Ciekawy opis ale widzę żeby wyciągnąć ten bolec od zawiasu nie ma złotego środka trzeba robić demolkę Ja odkrecilem schowek i wybilem normalnie te bolce - trzeba mocno walnac kilka razy i wychodzi
Rekomendowane odpowiedzi