krejzik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam. Szukam sprawdzonego spolszczenia navi MMI 2G,ponieważ jak wiadomo w sieci jest mnóstwo różnych spolszczeń,a chciałbym być pewny na 100% przy wgrywaniu tego mojemu kumplowi. Kiedyś wgrałem do RNS-E i były krzaki,ale na szczęście dało się to opanować, znalazłem dobre spolszczenie i teraz jeden z kumpli jest happy.
jarek_ns Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pisz do Grześka WRCLaguna. On ostatnio wgrywał sam u siebie. Sent from my iPhone using Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Rok temu to było Tu jest cały DIY i link http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/audi-a4-b8-a5-mmi-2g-wgrywanie-spolszczenia-pl-menu-233040/
jarek_ns Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Możliwe ostatnio zebrałem się i przeczytałem cały twój wątek o b8 i szacunek dla twojej pracy Wrzuć foty wnętrza. Przepraszam za OT
krejzik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 Rok temu to było Tu jest cały DIY i link http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/audi-a4-b8-a5-mmi-2g-wgrywanie-spolszczenia-pl-menu-233040/ Studiowałem ten wątek,ale chciałbym być pewien,że to spolszczenie z tego chomika w tym linku jest sprawdzone i przetesowane przez kogoś.
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Spytaj kolege kubuswujo bo to na jego chomiku jest .
krejzik Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 Spytaj kolege kubuswujo bo to na jego chomiku jest . Żeby to było takie proste.Pytałem,ale zero odpowiedzi. ---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Poradzę chyba koledze,żeby jednak wziął 400 zeta i zrobił to w jednej z firm w Krakowie,bo nie chce mu uwalić takiej porządnej niuni.
PILOT_24 Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Spytaj kolege kubuswujo bo to na jego chomiku jest . Żeby to było takie proste.Pytałem,ale zero odpowiedzi. ---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:23 ---------- Poradzę chyba koledze,żeby jednak wziął 400 zeta i zrobił to w jednej z firm w Krakowie,bo nie chce mu uwalić takiej porządnej niuni. Oby nie w "NAVIBMW" jak ci coś spartaczą to będziesz ich szukał w lesie, a oni jak chytry lis odwrócą się ogonem i zostaniesz sam z problemem. Zaufaj mi miałem z nimi do czynienia.
krejzik Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 Wczoraj spolszczyłem w Krakowie + mapa 2012 = 600 zeta
wrclaguna Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Kszysiek to ta firma ? Polskie Menu Audi - Uczymy Auta Polskiego!
Rekomendowane odpowiedzi