kry2503 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, czy te niby trzy górne paski ogrzewania jeżeli są anteną to powinny również grzać?? bo jak załącze zaparowaną szybę to one również ogrzewają a właśnie mam problemy z radiem bo nie mam stabilnego mocnego sygnału tylko raz ciszej raz głośniej szczególnie w trasie a jak wjeżdżam do innego miasta to w ogóle szumy, jeżeli to nie antena to gdzie w takim razie ją mam? pozdr
Italiano Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 nie sądzę żeby grzały, a po za tym to paski od anteny powinny być 2 chyba że się mylę, sprawdź na szybie czy gdzieś się nie stykają.
Tomek A4 Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witam paski od anteny nie grzeją napewno i są trzy. Sprawdzałeś może pod innym radiem jak odbiera? Pozdrawiam
kry2503 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 w takim razie te paski to nie antena, nie sprawdzałem na innym radiu, czekam właśnie na concerta CD z allegro i jak będe przekładał to zobacze, no to gdzie ja mam antenę?
Aydaho Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witam, czy te niby trzy górne paski ogrzewania jeżeli są anteną to powinny również grzać?? bo jak załącze zaparowaną szybę to one również ogrzewają a właśnie mam problemy z radiem bo nie mam stabilnego mocnego sygnału tylko raz ciszej raz głośniej szczególnie w trasie a jak wjeżdżam do innego miasta to w ogóle szumy, jeżeli to nie antena to gdzie w takim razie ją mam? pozdr a to dziwne - też mam AWX'a i te paski na bocznych szybach to anteny i na 100% nie grzeją
Rekomendowane odpowiedzi