Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moje skromne audi. Kliknij, zerknij i oceń :) JEST CARBON!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
klamki w kolor na poczatek :wink: gril poliftowy juz jest, to teraz czas na zespolone polifty :wink: bezawaryjnosci!

klamki muszę nad tym pomyśleć i sprawdzić koszty :decayed: Co do zespolonych poliftów mogę uznać tylko xsenony ze spryskami :) Po 1wsze bezpieczeństwo i wygoda :dancing:

---------- Post dopisany 19-06-2012 at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany 12-06-2012 at 15:24 ----------

Właśnie przed chwila wpadła nowa modyfikacja wizualna. Okleiłem panel folia 3M Carbon (podpatrzone w dziale warsztat :kox:). Ogólnie nie jest to takie proste jak ktoś chce zrobić idealnie ale da się. Mi to trochę zajęło ale jestem z efektu naprawdę zadowolony :decayed:

Foto

dsc00941e.jpg

Teraz pod młotek idzie rączka ręcznego. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

---------- Post dopisany 10-09-2012 at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany 19-06-2012 at 18:40 ----------

Wyszło dobrze ale folia się do tego nie nadaje i po kilku dniach nadaje się do wyrzucenia.

Autko miało drobną awarię. Pęknięcie przewodu od wspomagania. Objawiło się to głośną pracą silnika przy obr. 1000-1500 obr + oczywiście spadek poziomu płynu do wspomag. Awaria ogarnięta można śmigać :)

Opublikowano

A climatr działa Ci teraz dobrze? bo chyba zakleiłeś sobie czujnik..... jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.

Teraz dekory i będzie git :naughty:

Opublikowano

ładnie ładnie ;]

Opublikowano
A climatr działa Ci teraz dobrze? bo chyba zakleiłeś sobie czujnik..... jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.

Teraz dekory i będzie git :naughty:

masz rację:decayed: bierz igłę i rób dziurki :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dobrze wiedzieć wydziurkuje to. Mam nadzieje, że nie popsuje zbytnio efektu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

kolego mam pytanie:decayed: ja Ty jeździsz ,że Ci pali 11-13l?:shock3:

Opublikowano
  • Autor

Często wyganiam pająki z komina :) Ale w trasie raz mi się udało zejść do 7,3 l. /100 km

Przy okazji wczoraj doszedł nowy mod który powinien być fabrycznie.

Centralny zamek + domykanie szyb z pilota :whistling:

W aucie od dłuższego czasu zagościły zapachy

california-scents-original-spillproof-organic-air-fresheners-coronado-cherry.jpg

Bardzo długo pachą i paleta jest bardzo szeroka. Pozatym chowany pod taboretem, niewidoczny, a pachnące auto. Z tego co zauważyłem kobietom nie podoba się zapach cherry więc kupie teraz jakiś inny.

Nieuchronnie zbliża się termin wymiany oleju i chyba znów postawie na valvoline chyba, że jest coś lepszego :) w co raczej wątpię. O castrolu słyszałem za dużo złego.

Opublikowano

liqui moly też jeszcze jest dobrym olejem

gdzie te zapachy można dostac??

Opublikowano
  • Autor

Tu można np. Zapach do Auta CALIFORNIA SCENTS - 30 do wyboru (2849639453) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja kupuje u siebie w mieście od chłopaka na osiedlu. niezłe ceny ma i nie płaci się za przesyłkę. Ale można kupić więcej to i tak groszowe ceny. I pachnie tyle co 3x wunderbam. A no i regulacja intensywności.

Ostatnio sporo zainwestowałem w auto min:

-wymiana zawieszenia, wszystkie wachacze, tulejki etc. (nie znam się na tym zbytno na częściach o ile pamiętam febi)

-naprawa tłumika

-jeden spryskiwacz szyby słabo spryskiwał teraz jest ok

-wymiana uszczelki silnika (auto zostawiało niewielkie kropelki oleju) teraz znów od wymiany do wymiany

-zakup kompletu opon zimowych baruma nówki

-wszystkie filtry, klima

-nowe tarcze hamulcowe z przodu

-serwis gazu

Generalnie dołożyłem w jeden rok +- 4000zł

Btw. w rodzinie znalazła się honda accord 04r. 2.0 kupiona w stanie fabrycznym. Generalnie spora różnica w dynamice i komforcie. Następne auto jakie kupie to nie a4 b6 ani a6 c5, ani nawet a6 c6 tylko accord kombi 2,4 vtec :) jak dla mnie to faworyt.

Edytowane przez AdrianAudi

• 1 rok później...
Opublikowano

kolego ładne audi zdejmij chlapacze i te haczysko z tyłu i będzie git

Opublikowano

Krywlany? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jasne, że krywlany :)

Chlapaki jakoś tak wstawiłem i zostały. Hak mam zdjąć i tak odkładam od momentu zakupu. Swoją drogą zderzak z tyłu jest nowy, bo typ mi wjechał. Poszło z OC. BTW bardzo szybko to działa dostałem w zamian fabie na czas naprawy. Fajnie się nią śmigało myślałem, że to gorsze auto.

Edytowane przez AdrianAudi