novwy Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wszyscy tak chcieli a jak czlowiek zalatwil to zadnego chetnego nie ma ... zawsze tak jest do ustawienia ilości mrugnięć są zworki takie komputerowe mam założoną jedną i są 3 mrugnięcia
Frimuś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wszyscy tak chcieli a jak czlowiek zalatwil to zadnego chetnego nie ma ... zawsze tak jest do ustawienia ilości mrugnięć są zworki takie komputerowe mam założoną jedną i są 3 mrugnięcia mozesz przyblizyc temat jak te zworki zamontowac itd. jakies foto ???
novwy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wszyscy tak chcieli a jak czlowiek zalatwil to zadnego chetnego nie ma ... zawsze tak jest do ustawienia ilości mrugnięć są zworki takie komputerowe mam założoną jedną i są 3 mrugnięcia mozesz przyblizyc temat jak te zworki zamontowac itd. jakies foto ??? Masz cztery druciki i dostajesz dwie zworki jak masz założone jedną zworke to są 3 mrugniecia
Prezes870 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dostaniesz modul to bedziesz wiedzial. To jest intuicyjne...
novwy Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dokładnie jak zobaczysz moduł to będziesz wiedział o co kaman filozofi tam nie ma
ziomek0101 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wkurzajace jest tylko to, że np jak juz wyłaczysz kierunek to jeszcze miga dodatkowo po dwa, trzy razy , zależy na ile mrugniec ma sie ustawione;/ nieraz to wprowadza w bład innych uczestnikow ruchu;/
Frimuś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wkurzajace jest tylko to, że np jak juz wyłaczysz kierunek to jeszcze miga dodatkowo po dwa, trzy razy , zależy na ile mrugniec ma sie ustawione;/ nieraz to wprowadza w bład innych uczestnikow ruchu;/ i to mnie wlasnie zniecheca
Rekomendowane odpowiedzi