brajanpl Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Koledzy czy boczki do bagażnika Avanta z lifta czymś się różnią od tych przed liftem? Moja niunia jest przedliftowa i nie wiem czy kupować boczki z wersji poliftowej
elmo814 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 lift ma zamykanie kanapy na bolec, a przedlift na ucho
brajanpl Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2012 lift ma zamykanie kanapy na bolec, a przedlift na ucho Czyli nie podejdą?
tomaszstn Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Podejdą, nie ma najmniejszego problemu aby założyć, jedynie co musisz zrobić to otwór na twoje mocowanie, druga sprawa to jest on troszkę jakby węższy (nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć) ale jak masz oparcie założone to nic nie widać ja tak mam i jest git
brajanpl Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Podejdą, nie ma najmniejszego problemu aby założyć, jedynie co musisz zrobić to otwór na twoje mocowanie, druga sprawa to jest on troszkę jakby węższy (nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć) ale jak masz oparcie założone to nic nie widać ja tak mam i jest git Dzięki za info.
Rekomendowane odpowiedzi