Shadow Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jeszcze ranty nie porysowane ? Już wspominałem, że konkret, ale tak jak mówił Lenox - zderzak na tył od esy
jedrekx Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 pstrykaj jakieś ładne foto i do kalendarza
Wąski Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Waski ten tył... Czym malowałeś zaciski? proszkowo malował ---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- Fanta za duże te koła w german style zakłada się małe a nie takie wielkie
pablo_ua4 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 fanta na zywo jest miazga zazdroszcze feli jest piekna:kox:
fantowski Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 nie to ładne co ładne ale co się komu podoba.. tak chciałem i tak mam. i dla mnie jest ok
krzysiekvtec Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 łooo panie cudnie ta felga wygląda
Gość Edyta Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 gdzie ty tu fanta kozę masz:eusathink: przecież dobrze leży:przebiegly:
pablo_ua4 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 daj spokoj z fanta bo on gada jak by byl nacpany jak by ja bardziej skrecil to by sie nie dalo jezdzic ale dla niego to koza!!! jezdzilem z nim ostatnio wszedzie przycieranko ale kur... koza!!
fantowski Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 jak będzie chwila czasu to skrecam przód jeszcze centa nizej bo za wysoko stoi:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 daj spokoj z fanta bo on gada jak by byl nacpany jak by ja bardziej skrecil to by sie nie dalo jezdzic ale dla niego to koza!!!jezdzilem z nim ostatnio wszedzie przycieranko ale kur... koza!! on mnie nie lubi także i tak ze mną nie gada
fantowski Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 daj spokoj z fanta bo on gada jak by byl nacpany jak by ja bardziej skrecil to by sie nie dalo jezdzic ale dla niego to koza!!!jezdzilem z nim ostatnio wszedzie przycieranko ale kur... koza!! on mnie nie lubi także i tak ze mną nie gada ale szanuje
Wąski Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 hallo halo cisza w temacie a te wygrane konkursy jakie plany ? pochwal się kolego
fantowski Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 plany w głowie są ale z realizacją ciężko bo funduszy brak
Monti Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam. To rolowanie nadkol u Cb było potrzebne? Czy poprostu zrobiłeś to na zaś? Mam zamiar takie same fele kupic do a4 b7 i jestem ciekaw.
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam. To rolowanie nadkol u Cb było potrzebne? Czy poprostu zrobiłeś to na zaś? Mam zamiar takie same fele kupic do a4 b7 i jestem ciekaw. czy bylo potrzebne.. hmm chyba tak jak chcesz to sprzedam Ci moje koła bo żałuje że nie kupiłem 19:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi