adi2255 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Mam takie pytanie. Czy lampy tylne w B6 wychodziły ori w różnych odcieniach? Chodzi mi dokładnie o białe szkło od wstecznego i kierunkowskazów. U siebie zauważyłem, że jedną mam ciemniejszą lekko od drugiej. Nie rzuca się to w oczy, ale jest do zauważenia. Czy są jakoś numerowane? Kupiłbym jedną, żeby pasowała do drugiej ale nie wiem jak szukać takiej, by mi pasowała.
fahur Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jedna pewnie ściemniała od żarówki wstecznego - w drugiej poprostu jej nie ma...
spknet Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 nie słyszałem zeby były inne lampy raczej to z biegiem czasu jedna ściemniała
Rafi78 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 A może inny odcień lamp świadczy o jakiejś przygodzie - bo nie sądzę by nierówno się klosze dopaliły od żarówek
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 wg. ETKI był tylko jeden rodzaj jezeli chodzi o avanta
vertus69 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jedna pewnie ściemniała od żarówki wstecznego - w drugiej poprostu jej nie ma... Coś ci się pokręciło.Przeciwmgielne jest jedno a cofania są dwa
fahur Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jedna pewnie ściemniała od żarówki wstecznego - w drugiej poprostu jej nie ma... Coś ci się pokręciło.Przeciwmgielne jest jedno a cofania są dwa True that... rano było
RalphA4 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 To moze faktycznie jakas przygoda sie przytafila
mateszymanski Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 W B6 Avant są dwa światła cofania? O, a zawsze mi ciemno strasznie nocą było podczas cofania (świeci mi jedno i myślałem że tak ma być) Idę w takim razie odkręcić lampę
GreGoriO Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Idę w takim razie odkręcić lampę i się zdziwisz.... w drugiej lampie brakuje styków do żarówki.. można to ogarnąć ale trzeba rzeźbić...
RalphA4 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 a ja mam dwa swiatla cofania, nic nie robilem z tym
mateszymanski Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Idę w takim razie odkręcić lampę i się zdziwisz.... w drugiej lampie brakuje styków do żarówki.. można to ogarnąć ale trzeba rzeźbić... I się zdziwiłem :D Ja mam tylko jedno światło cofania, lipa bo strasznie ciemno jest za autem, muszę tam wsadzić jakiś sprzęt z latarni morskiej, może pomoże
Pikuś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam takie pytanie. Czy lampy tylne w B6 wychodziły ori w różnych odcieniach? Chodzi mi dokładnie o białe szkło od wstecznego i kierunkowskazów. U siebie zauważyłem, że jedną mam ciemniejszą lekko od drugiej. Nie rzuca się to w oczy, ale jest do zauważenia. Czy są jakoś numerowane? Kupiłbym jedną, żeby pasowała do drugiej ale nie wiem jak szukać takiej, by mi pasowała. Którą strone jaka masz?? Bo jak coś to się dogadamy, bo ja sobie wymieniałem i tęz mam różne.
Rekomendowane odpowiedzi