ajiboo Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witam wszystkich Mam w planie przyciemnieni szybek w mojej a4 wszystkich oprócz przedniej i ponieważ mam wytłumione przednie drzwi to zależy mi na tym żeby zrobili to bez wyjmowania szyb , podobno są tacy fachowcy . piszecie jeżeli macie jakieś namiary . najlepiej woj. Podlskie ewentualnie obrzeża ale jeżeli macie kogoś gdzieś głębiej w Polsce to piszcie .
ykk Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/stylizacja_i_tuning_optyczny/przyciemnianie_szyb_polecane_zaklady-t18651.0.html
ajiboo Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 Ja ciebie rozumiem ze jest podobny temat ale mi konkretnie chodzi o fachowca który zrobi to bez wyjmowania szyb. Narazie do wszystkich jakich dzwoniłem to nikt nie chce sie tego podjąć . pozdrawiam
carnivore1 Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 to cos slabych masz fachowcow w okolicy... :gwizdanie: U NAS WE WROCŁAWIU :> zrobil mi to koles wlasnie bez wyjmowania szyb i zrobil to fachowo, tylko nie wiem czy jest jakas roznica w robocie pomiedzy b5 i b6... pozdr.
Nowak_zg Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 zielona gora - moj kolega jak chcesz to ci dam namiar
adamooo Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 przyciemnianie bez wyciągania szyb zrobisz w każdym zakładzie..
tony84 Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 ajiboo a sprawdzałeś w pilkingtonie na zwycięstwa, za polmozbytem. chłopaki kumate w temacie i może się podejmą. jak coś niedługo będe u siebie ściemniał u znajomego to spytam czy ci też zrobi. a jakie ceny ci mówili??
ajiboo Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 Witam dzięki wsystkim za info. co do cen to mówili mi za przyciemnienie wszystkich oprócz przedniej 400zl jeden zakłąd powiedział450zl.
tony84 Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 jakbyś mógł to daj mi namiary na pw gdzie ci tak mówili. bo tak gdzie ja byłem to za wszystkie oprócz czołowej 700zł.
Gość pawelmail200 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 W audi B5 moge przyciemnic za 300 zł w Augustowie tylko ze trzeba wyciagnac szybki jak cos to piszcie na priv.
Rekomendowane odpowiedzi