mar_92 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Czy jest ktoś na forum co ma lub miał ,,Suzuki GSXF,, jeśli tak to proszę o jakieś opinie tego moto,mam zamiar taki kupić
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 silnik chłodzony olejem jak w Bandycie maja pojemnosc 600 i 750ccm komfortowe i wdzieczne moto, ładny kształt poza tematami eksploatacyjnymi nie słyszałem aby sie coś w nich krzaczyło jaki rocznik mam byc tego pojazdu ?
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 nie powinno byc zadnego kłopotu ale poszukaj opinii na forach motocyklowych tam bardziej sa oblatani
mar_92 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 pytam też na forum moto,tylko myślałem że może ktoś z naszych ma taki - bądź miał
rekin175 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Znajomy ma takiego czajnika bardzo chwali mówi że wygodny i mocy na początek wystarczy , Ja latam Fz6 też polecam 100 KM do wczucia w temat jak.znalazł chyba że ktoś nie miał do czynienia z motocyklami wtedy zdecydowanie odradzam można sobie kuku zrobić bądź komuś . Lewą w górę
Rekomendowane odpowiedzi