devon00 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Panowie mam problem z swiatlami a dokladnie z prawa strona...kupilem audi juz z lampami depo...ostatnio zauwazylem ze nie dziala swiatla pozycyjne w prawej lampie ( dwa oringi ) wyciagnelem cala lampe wymienilem zarowki i niby wszystko ok pozycje dzialaja....problem w tym ze jak dam swiatla mijania czy drogowe nie swieca one w ogole a pozycje gasna...gdzie szukac przyczyn takiego stanu? zle zarowki od pozycji czy gdzies jest zwarcie w instalacji...zauwazylem ze w duzej kostce tej 5 pinowej jeden gruby pin jest pokryty jakas dziwna supstancja typu smar juz mi rece opadaja bo nie wiem co mam robic...zarowka od swiatel mijania nie swieci mocnym swiatlem tylko bardzo delikatnie swieci
bolo73 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Najbardziej prawdopodobna przyczyna to brak lub słaba masa.
devon00 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 temat do usuniecia...winna byla kostka glowna zasilajaca cala lampe
Rekomendowane odpowiedzi