MAT1000 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Też dziękuję Poszło PW Tomek.Ostatnio się wziąłem i wpadło:- samopoziomowanie bixów- elektryka tylnych szyb- pakiet światło boczków: podświetlane klamki, lampki czerwone i białe- podświetlenie pod nogamiJeszcze ledy dokupić do tego i będzie miodnie Jest GIT, znaczek w czarnym połysku czy macie? Czarny połysk, kupiłem na allegro chinczyki. Są z czarnego plastiku, więc kolor z nich nie zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Te prezes ! Teraz tak pomyślałem ...a może by wywalić tylna wycieraczke całkiem ? Strzelam w pomysł ale może by fajnie wyglądało a oczy zdrowe to i po deszczu dobrze będziesz widział [emoji2] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Też o tym myślałem, ale chyba kupię od Q5 jest subtelniejsza od tego badyla Dokupiłem nowe przyciski i nową miseczkę u kierowcy, dodatkowo ledy od Tomka uzupełniły resztę oświetlenia Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ledy ładnie świecą , chyba będę musiał dokupić resztę oświetlenia do siebie bo jak na razie mam tylko w drzwiach. PS. żona mi już dzwoniła co to znowu za naklejki kupuje i ile kosztowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 He he tak to jest z żonami jak pierwsze odbiorą przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 M.E.G.A . F.A.J.N.Y. P.R.O.J.E.K.T. :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzięki za uznanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 ledy od niego są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Widzę jasność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jak sprawa z tłumikami?? Znacie albo wiecie gdzie moge kupic takie koncowki tlumikow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A o które się pytasz ? 2.7tdi czy S4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 pewnie o s4 chodzi ogólnie ciężko dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A o które się pytasz ? 2.7tdi czy S4 ?o s4.. ogolnie jakies tlumiki gdzie sa dostepne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Z dostępnością nie jest kolorowo, S4 czy z 2.7tdi pojawiają się rzadko i szybko schodzą.Od 2.7TDI siemian sprzedaje na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A o które się pytasz ? 2.7tdi czy S4 ?o s4.. ogolnie jakies tlumiki gdzie sa dostepne? W serwisie kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A o które się pytasz ? 2.7tdi czy S4 ?o s4.. ogolnie jakies tlumiki gdzie sa dostepne? W serwisie kupisz Duzo mi to nie mowi.. chodzilo mi o kontrety..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perver Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Brak wycieraczki wg mnie wychodzi na plus. Ja nie mam i wygląda to dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ładnie się prezentuje Od kogo masz te fajne ledy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ledy od kolegi Tomnik, jest na forum temat z tymi ledami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi