marcinch001 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Sprzedajesz felgi , co chcesz kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 No od 2017 emisja spalin wchodzi tak z ciekawosci pytam bo u ojca wyrzucilem programowo i fizycznie dpfa a jak u siebie teraz chcialem to powiedzial że nie zrobi bo w styczniu bedzie problem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Podobno jak zdrowa jednostka to po wycięciu dpf można się zmieścić w normie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie mogę foto wrzucić felg, bo z telefonu pisze, jutro wrzucę. Emisję sprawdzają już dawno na niektórych stacjach, ale to sporadyczne sytuacje. Można wywalić DPF i wstawić katalizator zamiast niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie mogę foto wrzucić felg, bo z telefonu pisze, jutro wrzucę. Emisję sprawdzają już dawno na niektórych stacjach, ale to sporadyczne sytuacje. Można wywalić DPF i wstawić katalizator zamiast niego. A jak ktos ma kata i dpf?? Ja zamierzam wywalic kata i dpf i caly wydech z kwasowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Nie mogę foto wrzucić felg, bo z telefonu pisze, jutro wrzucę. Emisję sprawdzają już dawno na niektórych stacjach, ale to sporadyczne sytuacje. Można wywalić DPF i wstawić katalizator zamiast niego. A jak ktos ma kata i dpf?? Ja zamierzam wywalic kata i dpf i caly wydech z kwasowki.No raczej taka opcja nie występowała, w 2006 dpf zastąpił katalizator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr91 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Nie mogę foto wrzucić felg, bo z telefonu pisze, jutro wrzucę. Emisję sprawdzają już dawno na niektórych stacjach, ale to sporadyczne sytuacje. Można wywalić DPF i wstawić katalizator zamiast niego. A jak ktos ma kata i dpf?? Ja zamierzam wywalic kata i dpf i caly wydech z kwasowki.No raczej taka opcja nie występowała, w 2006 dpf zastąpił katalizator...Ja nie wiem gdzie najlepiej zostawic samochod.. jak u mnie mowia w zamosci ze mam dpf i katalizator.. :/ jedni mowia ze od strony silnika dpf i potem mniej więcej na srodku katalizator.. juz sam nie wiem kazdy co innego mowi i pisze.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Bo najlepiej samemu zerknąć pod auto jakie tam puszki siedzą Sprzedajesz felgi , co chcesz kupić ? Takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Kolor zostaje srebrny czy malujesz na inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Trzeba gwint skręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepekk Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Felga ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Trzeba gwint skręcić Chciałbym mieć ten gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 U mnie byl i katalizator i dpf w jednej puszce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Sezon 2017 już uzupełniony, opon u producenta nie ma, więc nie wiem czy uda się jeszcze poturlać na nich w tym roku.Postawiłem na praktyczność i na tylko ładne Felgi VW savannah z pakietu R-line, 9J x 19 ET33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-jagi Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 A taki ładny wrzesień zapowiadają, a tutaj zonk z oponami :-( Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Piękne koła Aby Ci się tylko zmieściły na zaciski bo ja je przymierzałem i nie chciały mi wejść na zaciski bym musiał dać dystans powyżej 10mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 A na jakie zaciski przymierzałeś ? Bo rozumiem, że o przodzie mówisz.Mi z przodu weszły z zapasem przy zaciskach z S4 (345mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kozak ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Widziałem już te koła na Avancie, będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kola ekstra Sam zastanawiam sie ciagle nad 19" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi