tmaxx88 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam, tak jak w temacie, założyłem temat w dziale "silniki diesla" , mianowicie chodzi o to że moja 130 pali 9,5l przy bardzo podkreślam bardzo delikatnej jeździe.Nie mam niestety VAG-a i stąd moje pytanie kto mógby mi pomóc i sprawdzić w komputerze co jest nie tak? I dodam że na pełnym zbiorniku FIS pokazuje że mogę zrobić tylko 730km a po przejechaniu 30km z prędkością do 90km/h wskazał 820 i koniec.... ---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- Jestem z Tarnobrzega
Biszczan Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Podkarpackie Podjedź na spota chłopaki na pewno pomogą.
Tommy Gun Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam, tak jak w temacie, założyłem temat w dziale "silniki diesla" , mianowicie chodzi o to że moja 130 pali 9,5l przy bardzo podkreślam bardzo delikatnej jeździe.Nie mam niestety VAG-a i stąd moje pytanie kto mógby mi pomóc i sprawdzić w komputerze co jest nie tak? I dodam że na pełnym zbiorniku FIS pokazuje że mogę zrobić tylko 730km a po przejechaniu 30km z prędkością do 90km/h wskazał 820 i koniec....---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- Jestem z Tarnobrzega Jeśli masz czas to możemy w sobotę zrobić diagnostykę - na tyle ile będę potrafił to pomogę, kabelek i program jest. W Tarnobrzegu OFC :-)
Rekomendowane odpowiedzi