Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż podłokietnika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiada ktoś jakiś wzór jak wyciąć dziurę w tunelu żeby zamontować podłokietnik?

Czy polecacie kupno podłokietnika z Allegro-zamiennik robiony na wzór oryginału??

Opublikowano

witam,

jak zdemontujesz tunel środkowy od spodu zauważysz kształt do wycięcia.

Opublikowano

Co do zamienników są różne opinie, a jak dobrze poszukasz i poczekasz na okazję to kupisz sobie używany ori podłokietnik w dobrym stanie w kolorze Twojej tapicerki razem z tunelem i to za niższe pieniądze... Poszukaj na forum :decayed:

Opublikowano

jak dolozysz pare groszy to kupisz sobie ori a wiadomo co ori to ori a nie zamiennik. w tunelu od spodu jest troche podciete fabrycznie zeby bylo wiadomo jak powinna byc dziura wycieta. robili tak gdyz jak klijent sobie dodatkowo zyczyl podlokietnik to wyciagali tunel cieli i wstawiali podlokietnik.

Opublikowano
  • Autor

Szukam na forum już dość długi czas ori ale nic nie ma. Na allegro są np takie:

PODŁOKIETNIK PASSAT B5 i AUDI A4 WSZYSTKIE KOLORY (2415205081) - motoAllegro

Co o tym myślicie?

Poszukam jeszcze gdzieś po szrotach zanim cokolwiek kupie.

Opublikowano

ja z takim podlokietnikiem sprowadzilem auto.. mialem go 4 lata i niestety znajomy po pijaku wycsiadal i wspomogl sie na podlokietniku i aluminiowy stelaz pękł .. ale jakosciowo gitara, teraz znow taki musze kupic...

Opublikowano
  • Autor

Ale od ori różni się chyba tym że jest zakończony tak na okrągło a ori jest prosty nie?

Opublikowano

dokładnie, poza tym ori jest ładniejszy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ale jak znaleźć ładny ori i do tego nie za drogi:D

Opublikowano

Ja za 200zł wyrwałem igiełkę więc nie ma aż takiego problemu, przeglądaj allegro i dział sprzedam tutaj i na pewno coś znajdziesz :wink:

Opublikowano

Mi się udało za 180 złapać w bardzo dobrym stanie. Generalnie nie ma znaczenia, czy podłokietnik jest z polifta czy z przedlifta. Do mojego przedlifta podszedł idealnie podłokieć z poliftowej wersji.

Opublikowano

120zl dalem za ori w prawie idealnym stanie (tylko brudny byl ale wypralem) razem z tunelem i to w jasnej tapicerce (taka mam a ciezko bylo znalezc...) :kox: fakt faktem szukalem 3 miechy ale wolalem poczekac i upolowac tzw okazje :naughty: no i prosze :naughty: i dam sobie lape uciac ze zdjecie srodka od goscia widzialem gdzies na forum :decayed:

Opublikowano

Ja kupiłem za 50 pln w czarnej skórze z tunelem.

Był z wyłamaną klapką - naprawa 5 zł.

Opublikowano
  • Autor

Czy podłokietnik od A6 będzie pasował do A4 B5?

Opublikowano
Czy podłokietnik od A6 będzie pasował do A4 B5?

A na uj Ci od A6 :decayed: Ma inną nogę i chyba nawet samo mocowanie do podłogi :thumbdown: Po co kombinować, lepiej poszukać od A4 i montujesz bez kombinancji :naughty:

Opublikowano

Kup sobie ori ,ja kupiłem tu na forum poniżej 150 zł,był w innym kolorze ,ale nie takie rzeczy się robiło i ludzie klaskali ;),przemalowałem i jest jak należy.Wymiana też prosta więc szkoda przerabiać.

Opublikowano
  • Autor

Ori od A6 można kupić w lepszym stanie i dodatkowo ma podświetlanie i jest ładniejszy ale skoro nie będzie pasował to odpada. Szukam na forum od jakiegoś czasu i nie mogę znaleźć nic dobrego;/

Opublikowano

kolega na forum miał ostatnio skórę ale z tunelem bez za 180 :whistling:

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

z tym od a6 ciekawa opcja ale i kabel by trzeba było ciągnąc do podświetlenia

Opublikowano

Podświetlenie można dorobić :naughty:

Opublikowano
Podświetlenie można dorobić :naughty:

zakładałeś u siebie?