djzak Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 siema chłopaki mozecie mi powiedziec ocochodzi z tym airbagiem.. mianowicie chodzi oto ze pierwszy raz mi sie zapalil..skasowalem blad mialem miesiac spokoju i znowu go wywalilo.. ale wczoraj go skasowalem a dzis znowu go wywalilo.. blad z vag com to: Control Module Part Number: 8E0 959 655 Component and/or Version: Airbag 8.4E 5001 Software Coding: 0010602 Work Shop Code: WSC 63251 1 Fault Found: 01217 - Side Airbag Igniter: Driver Side (N199) 001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent ktos moze cos powiedziec na ten temat???
Góral.tz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 może wtyczkę pod fotelem trzeba sprawdzić czy łączy może coś pośniedziało
studziany Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Mam to samo. U mnie problemem nie jest wtyczka tylko kabelek dochodzący do poduszki. Jak narazie tematu nie rozwiązałem, jak mi się błąd zaświeca to ruszam kablami od poduszki i kasuje vagiem. Na jakis czas jest spokój. Musze się kiedyś wziąć za to badziewie.
djzak Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 no ja tez irytuje mnie to ciagle wpinanie kompa;P
Rekomendowane odpowiedzi