Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaką dokładkę tylenego zderzaka zamiast ori?? SEDAN LIFT b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie jaka mozna ciekawa dokladne tylnego zderzaka zapodac troche nizsza niz ori? moze jakies namiary na producenta?

Opublikowano

wiejski odpada heh mysle cos ori z innego auta moze cos wyrezam po urlopie

Opublikowano

tylko pod PDC:whistling:

Każda inna to laminat i do tego wieksza robi z d*py nieforemny kwadrat... źle to wygląda

Opublikowano

laminat odpada chyba ze calibrejszyn sobie kupie:decayed: tak myslalem o pdc ale wtedy trzeba ladny wydeszek zalozyc :wink:

Opublikowano

to chyba nie problem, pół forum śmiga z końcówkami po 19zł na alegro i kazdy chwali:decayed:

Opublikowano

jakies konkrety masz na mysli?

Opublikowano

wydech to najmniejszy problem, a tanie końcówki nie są złe:wink: zobacz sobie do mnie na wątek:wink:

Opublikowano

mi jednak podobaja sie cos takiego jak w 1.8 lecz troszke szersze ale nie pod calibre heh tylko ze takie ladnie w parze wygladaja:decayed:

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ----------

N46 NOWA UNIWERSALNA KOŃCÓWKA TŁUMIKA NIERDZEWKA (2504761416) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ciekawe jak to by sie wpasowalo w zderzak do afn-a

Opublikowano
:thumbdown:
Opublikowano

spodziewalem sie heh to 2 opcja jest 2rurki troszke wieksze niz ori kraniki lecz kraniki zastapic prostymi

Opublikowano

wlasnie cos w tym stylu tylko chce to ladnie wspawac i przerobic trzeba kraniki

Opublikowano

To już lepiej polecę KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - TUNING WM SPORT (2500147974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .

Pasują idealnie po ucięciu ori na prosto i wyglądają prawie jak rs4

Tak wyglądały na moim:

P1070884.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

P1070883.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

Oczywiście za tą cenę nie będziesz miał nierdzewki i po zimie może rudy się pojawi ;)

Osobiście zmieniłem ostatnio na zakrzywione 45 stopni w dół, podobne do tych z nowszych TDI, bo miałem dosyć czarnej d*py 2 godziny po umyciu samochodu.