Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l po odłączeniu aku rozprogramowały Ci się szyby, poszukaj gdzieś jak się programuje opuszczanie szyb. Zdaje się że na maksa w dół i na maksa w górę, albo coś podobnego Znalazłem coś takiego: "otworz ja do polowy zamknij przytrzymujac przycisk jak sie domknie uslyszysz cykniecie pusc i nastepnie przytrzymaj guzik wciskajac go do oporu przez okolo 5 s na zamknietej szybie w pozycji domknij" Jutro sprawdzę czy zadziała. Już kiedyś aku odłączałem i takich kwiatków nie było Mimo wszystko dzięki za naprowadzenie, może to coś da
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Witam, nie wiem czy właściwy wątek ale nie moge tego znaleźć - jak wyłączyć dzwięk ostrzegawczy po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem (na liczniku jest komunikat wyłącz zapłon przed wyjściem..... i denerwujący dzwięk). Da się to wyłączyć z poziomu MMi czy VCDS i gdzie?
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l Autor Witam, nie wiem czy właściwy wątek ale nie moge tego znaleźć - jak wyłączyć dzwięk ostrzegawczy po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem (na liczniku jest komunikat wyłącz zapłon przed wyjściem..... i denerwujący dzwięk). Da się to wyłączyć z poziomu MMi czy VCDS i gdzie? Niestety nie
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Witam, nie wiem czy właściwy wątek ale nie moge tego znaleźć - jak wyłączyć dzwięk ostrzegawczy po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem (na liczniku jest komunikat wyłącz zapłon przed wyjściem..... i denerwujący dzwięk). Da się to wyłączyć z poziomu MMi czy VCDS i gdzie? Niestety nie Grzegorz rozumiem że nie da sie tego wyłączyć/zdezaktywować a nie że to niewłaściwy wątek:)
Opublikowano 16 Kwietnia 201511 l Autor Podepnij kompa sprawdz co masz w podpowiedziach Najlepiej VAS lub ODIS
Opublikowano 20 Kwietnia 201511 l Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia.
Opublikowano 20 Kwietnia 201511 l Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia. A masz BT? Jak naciśniesz tel, to co Ci się pokazuje na ekranie? W tym temacie jest napisane kilka rzeczy które możesz odblokować w Concercie. Niestety zielony menu, jest w systemach z NAVI.
Opublikowano 20 Kwietnia 201511 l Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia. A masz BT? Jak naciśniesz tel, to co Ci się pokazuje na ekranie? W tym temacie jest napisane kilka rzeczy które możesz odblokować w Concercie. Niestety zielony menu, jest w systemach z NAVI. Pokazuje mi się że telefon nie jest zainstalowany.
Opublikowano 20 Kwietnia 201511 l Kupiłem ostatnio B8 i po przeczytaniu wielu postów jestem zagubiony lekko. Otóż nie mam MMI tylko Radio Concert 8T1035186C z kolorowym wyświetlaczem. Radio sterowane jest nad klimatronikiem, nie przy lewarku. Jest przycisk telefon jednak nie daje się sparować poprzez bluetootch. Chciałbym wiedzieć jakie funkcje mogę odblokować w tego rodzaju urządzeniu. Mam na myślu ukryte zielone menu - czy istnieje? Telefon ? inne możliwe udoskonalenia. A masz BT? Jak naciśniesz tel, to co Ci się pokazuje na ekranie? W tym temacie jest napisane kilka rzeczy które możesz odblokować w Concercie. Niestety zielony menu, jest w systemach z NAVI. Pokazuje mi się że telefon nie jest zainstalowany. Więc nie masz BT w aucie. Też nie miałem, ale w sobote sobie zamontowałem
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Podepnij kompa sprawdz co masz w podpowiedziach Najlepiej VAS lub ODIS W 17 znalazłem coś takiego czy to może byc to: Podepnij kompa sprawdz co masz w podpowiedziach Najlepiej VAS lub ODIS W 17 Instruments znalazłem coś takiego jak Key warning, czy to by mogło być to?
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Wykoduj i sprawdz masz keylessa ? to ten srebrny jaby przycisk na konsoli z biegami? jak tak to nie mam Wykodowałem i jednak to nie to Edytowane 26 Kwietnia 201511 l przez peszko
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Autor To masz funkcje : Wyłączenie Key ostrzeżenie (modele bez kluczy)
Opublikowano 26 Kwietnia 201511 l Witam.Prośbę mam....Czy ktoś pomógłby mi ogarnąć kodowanie PDC przód w MMI 3G High ???Mam obecnie 4 kanałowy moduł i PDC z tyłu....przyszlo kilka dni urlopu (oby pogoda byla) to chcialbym ogarnąć przód ale z kodowaniem to polegne Poniższe kodowania są z tego co widziałem dla MMI 2G....Wchodzimy w 07 Control Head 10 Adaptacje 01 channel i dodajemy cyfre +4 do istniejacej wartosciPozniej wchodzimy w 10 Coding 07 LongCoding i zmieniamy na odpowiednie bityU mnie przy manualnej skrzyni kodowanie jest 100003
Opublikowano 28 Kwietnia 201511 l Pany wczoraj an szybkiego na parkingu cos w zielonym menu pokombinowałem... w sensie posiadam fabryczny pakiet QQ1 - ale z poziomu MMi w opcji CAR nie miałem opcji do regualcji oświetlenia....cos ta mw pozycjach zozanczylem i w jakies pozycji tez suwakiem poleciałem na 5 ... i ok po restarcie pojawiło się ale ta opcja jest wyszarzona .... co zrobiłem nie tak ? pozdr
Opublikowano 28 Kwietnia 201511 l U mnie to samo. Nie działa regulacja z poziomu MMI. Kij wie co z tym jest...