wrclaguna Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 Nie opłaci ci sie kupowac sprzetu , jedz do kogos kumatego co robi takie rzeczy i ci wyreguluje przebieg
_Bumier_ Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Witam do czego służy w opcji CAR oświetlenie zewnętrzne " tryb podróży" ?
Hohe Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Dość dziwne tłumaczenie, ale pewnie do zmiany świateł jak się wybierzesz na wyspy.
darecy Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Jak byłem kilka dni temu to fajnie sie przydawalo. Nie zmienia asymetrii świateł ale prostuje światło z __/---- na prostą kreskę --------
Hohe Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Na pewno u Ciebie zmienia? U mnie po prostu obniża strumień. Nie prostuje.
darecy Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Sprawdzałem rok temu na drzwiach garażowych i lewa strona przesłony pozostawała nisko bez zmian a prawa tak jak by się obniżała tworząc linie poziomą.
Hohe Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Sprawdzałem rok temu na drzwiach garażowych i lewa strona przesłony pozostawała nisko bez zmian a prawa tak jak by się obniżała tworząc linie poziomą. Ach te Wasze, góralskie bixy... A drzwi autoryzowane do kalibracji świateł?
_Bumier_ Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Powiem szczerze że po włączeniu tego nie widzę żadnych zmain
andynl Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Wyłaczanie systemu START/STOP : UWAGA !!! W tej chwili dostepne dla silnika 2.0 TFSI !!! 01 Silnik---> Coding 07---> Long Coding Helper--->BYTE 5 wyłaczamy Bit 6 09 MCE--->Coding 07---> Long Coding Helper---> BYTE 20 wyłaczamy Bit 2 Pytanie czy to działa czy szkoda sobie tyłka zawracać kodowaniem? Szukałem na różnych forach i zwykle było napisane że nie do końca to działa Ktoś już próbował? Edytowane 22 Września 2014 przez andynl
Lutek90 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) mam pytanie mój zestaw radia i wyswietlacza posiadam jak rozumiem MMI basic ?? jest mozliwosc ustawienia innego loga startowego bo probowalem cos tam zmienic w vcds ale sie nie zmienilo logo ? Radio nr 8T2035195C Ekran nr 8t0919603A radio to symphony ze zmieniarką na 6 płyt i kartą pamięci SD nie wiem czy to jest zestaw MMI basic bo mam kolorowy ekran nie jest caly czerwony normalnie są różne kolory menu jak się przełacza pomiędzy ekranami Ekran początkowy jaki wyswietla mi sie to czarne tło z szarym napisem audi infotaiment system Edytowane 22 Września 2014 przez Lutek90
frog125 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Panowie zakodowałem dziś spryski lamp i niestety coś nie chcą pryskać podłączyłem pod pin 6 jak to pisało jakiś pomysł?
frog125 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Ok dział nie wiedziałem że światła mają być włączone hehe. tylko cos to nie zawsze dziala może być że płynu mało? a żeby to psikało na lampy długo to trzeba trzymac czy samo sobie dozuje? Edytowane 26 Września 2014 przez frog125
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 Musisz miec właczone światła Sprawdz w testach pompke
frog125 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Musisz miec właczone światła Sprawdz w testach pompke Wstyd się przyznać ale nie wiem jak. Podpowiesz coś Poza tym jak jest mało płynu to nie idą spryski (chyba).
Hohe Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Jak mało płynu, też nie działają. A pompkę sprawdzisz w elementach wykonawczych w MCE.
Rekomendowane odpowiedzi