Audijeździec Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam, Mam ułamaną sprężynę zawieszenia przedniego, niestety nie widać na niej kolorowych oznaczeń (zmazały się), więc nie mogę dobrać identycznej. W kodach wyposażenia auta widnieje oznaczenie 1BA, z tym że osoby sprzedające na allegro nie orientują się w czy ich sprężyny to 1BA czy 1BE. Jak dobrać poprawną? Na aukcjach można rozpoznać jedynie po kolorowych oznaczeniach na sprężynach, ale nigdzie nie ma rozpiski jakie kolory to 1BA. Czy ktoś może poradzić? Aha, w A4 B6 oprucz oznaczeń 1BA są jescze kategorie wagowe np: kat. 7. Czy w B5 też jest ten dodatkowy parametr czy po prostu 1BA? z góry dzięki
tomaszstn Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 A spróbuj zobaczyć na tej drugiej, może tam coś będzie widoczne
Lukasz_N Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kolego w ETCE wszystko masz dokladnie opisane. Te kategorie wagowe zaleza od silnika, od tego czy avant czy sedan, czy jest klima, od skrzyni itd.
audiomaniak Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam,Mam ułamaną sprężynę zawieszenia przedniego, niestety nie widać na niej kolorowych oznaczeń (zmazały się), więc nie mogę dobrać identycznej. W kodach wyposażenia auta widnieje oznaczenie 1BA, z tym że osoby sprzedające na allegro nie orientują się w czy ich sprężyny to 1BA czy 1BE. Jak dobrać poprawną? Na aukcjach można rozpoznać jedynie po kolorowych oznaczeniach na sprężynach, ale nigdzie nie ma rozpiski jakie kolory to 1BA. Czy ktoś może poradzić? Aha, w A4 B6 oprucz oznaczeń 1BA są jescze kategorie wagowe np: kat. 7. Czy w B5 też jest ten dodatkowy parametr czy po prostu 1BA? z góry dzięki Spróbuj zadzwonić do ASO może po vinie dojdą jakie masz sprężyny
Lukasz_N Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kolego podaj dokladnie co to za B5 to Ci to sprawdze w ETCE.
Audijeździec Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 A4 B5 1.6, rok 1995, kod silnika ADP, początek vin WAUZZZ8DZTA......
Audijeździec Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kolego, ale na tym mikroskopijnym zrzucie ekranu nic nie widać. Możesz zapodać "nieco" większy? Dzięki
audiomaniak Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kolego, ale na tym mikroskopijnym zrzucie ekranu nic nie widać. Możesz zapodać "nieco" większy? Dzięki kliknij w zdjęcie to się powiększy:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi