sosiek Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Ponieważ przeszukując forum nie znalazłem interesującej mnie informacji, postanowiłem zapytać. Którędy odpływa woda z klimatyzatora (skraplacza, czy czegoś tam- nie znam się na tym ). Zauważyłem ostatnio że po dłuższym postoju zostaje plama wody pod samochodem. Nie potrafię jednak zlokalizować którędy dokładnie się wydobywa Wydaje mi się że u mnie spływa spod aluminiowej osłony, która jest w okolicach katalizatora. Drugie pytanie: jak dużo tej wody powinno być? Czy to zależy od długości pracy i temperatury otoczenia?
Wąski Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 T o dobrze że masz plame pod samochodem a nie w środku Tak ma być. Zależy jaka temprearura i ile sie skropli
sosiek Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 Ok, tego się domyślałem. Ale którędy to wypływa? Oto jest pytanie!
Wąski Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 może to pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_diesla/b5_afn_duzy_wyciek_jakiegos_plynu-t31981.0.html;new
jarko Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Co do ilości wody to zauważyłem że im cieplej i klima ostro pracuje tym więcej wody, ale to chyba jest logiczne...
szogun0 Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Nie potrafię jednak zlokalizować którędy dokładnie się wydobywa Wydaje mi się że u mnie spływa spod aluminiowej osłony, która jest w okolicach katalizatora. Dokładnie trafiłeś, tam jest odpływ.
sosiek Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Opublikowano 19 Maja 2008 Ok, teraz już wszystko jasne! Myślę że temat można zamknąć. Dzięki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi