grom Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Panowie jakie jest dokładne oznaczenie kodowe koloru "szary platinium" , którym polakierowana jest dokładka tylnego zderzaka s-line???
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 W ETCE nie ma takiej informacji jedynie 1RR
grom Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 1RR szary platinium ,to chyba będzie to. Wrc kupiłem ten zderzak który linkowałeś z Ori dokładką ,zobaczymy co z tego wyjdzie. ---------- Post dopisany 03-07-2012 at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany 23-06-2012 at 22:17 ---------- No i Ori dokładka do nie sline zderzaka ,polakierowana i założona. Efekt poniżej ,jakość telefoniczna..
Woofer Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mam pytanie, dotyczące dokładki s-line tylnego zderzaka avant. Czy dokładka s-line (szary platinum) pasuje bez problemu (P&P) do "zwykłego zderzaka" (nie s-line)??? Czy wystarczy wymienić tylko dokładkę? Z góry dzięki za pomoc.
sysek27 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mam pytanie, dotyczące dokładki s-line tylnego zderzaka avant.Czy dokładka s-line (szary platinum) pasuje bez problemu (P&P) do "zwykłego zderzaka" (nie s-line)??? Czy wystarczy wymienić tylko dokładkę? Z góry dzięki za pomoc. Musisz zmienić cały zderzak sama dokładka nic Ci nie da.
Woofer Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ojj... no to mnie nie pocieszyłeś... :( myślalem, że samą dokładkę można wymienić... :(
grom Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ojj... no to mnie nie pocieszyłeś... :( myślalem, że samą dokładkę można wymienić... :( Masz Avanta więc i tak zadanie ulatwione ,do sedana s lina dostac w normalnych pieniadzach to cud. Ostatnio widzialem na Allegro ogloszenie ''Kupie zderzak sline"
Rekomendowane odpowiedzi