tomambros Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam, Nie wiem jak to sie fachowo nazywa ale gdzie znalezc ten filterek: <br /><br /> i to : <br /><br /> Dzieki za pomoc
Pikuś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 pierwsze masz na skręcaniu przewodów z prawej strony za filtrem powietrza. Drugie nie występuje u Ciebie bo masz pierwsze.
tomambros Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 ok a wiem ze sa dwa kolory... czyli w tych rurkach gdzie sie napelnia klime pod szyba to wymienic?
greg2505 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ok a wiem ze sa dwa kolory... czyli w tych rurkach gdzie sie napelnia klime pod szyba to wymienic? dokładnie jak rozkęcisz rurki w środku będzie filterek
Pawlo 2004 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 tylko nie rozkręcaj tego sam bo ci gaz ucieknie, mam nadzieję, że to wiesz?
fayera Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Nazywa się to dysza rozprężna klimy.Jak kolega wspomniał podjedź,spuszczą czynnik i wtedy sobie wymień.Koszt ok.10 zł.
tomambros Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 I tak czynnik ucieknie bo musze nowy kompresor wsadzic... ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:38 ---------- a co do kolorow to jakie maja byc? czy to nie wazne poprostu jeden w kazda rurke ?
fayera Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 I tak czynnik ucieknie bo musze nowy kompresor wsadzic...---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:38 ---------- a co do kolorow to jakie maja byc? czy to nie wazne poprostu jeden w kazda rurke ? Dyszę masz jedną w rurce z nakrętką i jest jeden rodzaj... Podjedź do klimatyzatora,odessa czynnik,później Ci go z powrotem dobije+to co jeszcze wejdzie
tomambros Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dziekuje bardzo za pomoc jeszcze jedno pytanko moze troszke glupie czy ten gas (czynnik) w klimie to jest ciecz? czy gas?
Rekomendowane odpowiedzi