Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dzieje w tym kraju ON 5.45 :wallbash:

W tym tempie faktycznie realne jest 6 pln w styczniu 2012; wyższa akcyza + opłata paliwowa + vat zrobi swoje. Dziś w Krakowie on jest droższy od pb95 o jakieś 16 groszy, według moich obserwacji.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mówią że jak dojdzie do 8zł to nie będzie korków :) i po co te autostrady? :decayed:

Opublikowano

Wole nie wiedziec co bedzie po nowym roku skoro juz jest masakra.

Shel 5.42 on 5.35 pb95 na v-power lepiej nie patrzec :shocked: Czas do sklepu po zimowki ale do rowera :polew: tym przynajmniej oplaca sie jezdzic i zdrowe i oszczedne :kox:

Opublikowano

Mówią że jak dojdzie do 8zł to nie będzie korków :) i po co te autostrady? :decayed:

Jak dojdzie do tej ceny to będziemy mieli drugą Grecję :gwizdanie:

Opublikowano

albo bd jezdziły zagazowane pódełka typu tico :polew:

Opublikowano

Albo drugi Amsterdam-Kopenhaga większość rowerzyści :gwizdanie:

Opublikowano

Albo drugi Amsterdam-Kopenhaga większość rowerzyści :gwizdanie:

jedno z dwóch hehe :przebiegly:

Opublikowano

w dani on to w granicach 6 zl

Opublikowano

Cofnij się kilka odpowiedzi opisałem dokładnie sytuację z cenami w Danii pracuje na stacji benzynwej to bardzo dobrze wiem,jak się mają ceny w Danii :gwizdanie:

Opublikowano

Tak , tylko ile talarów w DK zarobisz na godzinę a ile w PL :cool1: Wiem coś o tym bo ojciec tam kilka lat pracował :wink4:

Opublikowano

Cofnij się kilka odpowiedzi opisałem dokładnie sytuację z cenami w Danii pracuje na stacji benzynwej to bardzo dobrze wiem,jak się mają ceny w Danii :gwizdanie:

czyli jest w granicy 6 zl [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:17_________________________________________________jakieś 130 koron na godz
Opublikowano

Tak , tylko ile talarów w DK zarobisz na godzinę a ile w PL :cool1: Wiem coś o tym bo ojciec tam kilka lat pracował :wink4:

Dokładnie,ja jako obco krajowiec za godzinę pracy mam ok 15l paliwa :naughty: A ile w Polsce :gwizdanie: 2-3l

Opublikowano

w Polsce 3 litry

Opublikowano

Jak rozmawiałem z moim szefem,i powiedziałem ile kosztuje paliwo a ile ludzie zarabiają to zrobił taką minę :shocked: A jak mój szefo mi powiedział ile zarabia mechanik w serwisie AUDI,BMW,MERC za godzinę swojej pracy to ja tak zrobiłem :shocked: prawie 1000 DKK[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:32_________________________________________________Jak niewierzycie to zapytajcie się naszego forumowicza DAVID dlaczego serwisuje swoje autko w Polsce :polew:

Opublikowano

bylo gdzies w gazecie wlasnie porownanie polska ws inne kraje. Co z tego ze tam jest drozsza ropa skoro przecietny polak kupi przykladowo za wyplate 400 litrow ropy a w innych krajach kilka razy tyle

Opublikowano

Jak rozmawiałem z moim szefem,i powiedziałem ile kosztuje paliwo a ile ludzie zarabiają to zrobił taką minę :shocked: A jak mój szefo mi powiedział ile zarabia mechanik w serwisie AUDI,BMW,MERC za godzinę swojej pracy to ja tak zrobiłem :shocked: prawie 1000 DKK

:polew: :polew: :polew:

Ale niestety taka prawda :confused4:

Za to fajne ceny np. rejestracji samochodów macie :evil: ( oczywiście przeliczając na złocisze ) [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:39_________________________________________________A miałem 4 lata temu właśnie do DK wyjechać na stałe :wallbash:

Opublikowano

tankowałem ON godzinę temu 5,36 Lotos Pruszcz Gdański

Opublikowano

kielce orlen 5,44

Opublikowano

na LUK OIL'u :ON: 5,32

Opublikowano

Głogów BP Pb 5,39 :kwasny: