hejneken Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Panowie da rade spasować te światła dzienne do B5 z 98 r. ? DRL Światła dzienne dedykowane do AUDI A4 01-04 (2422037661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jacek28 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nawet mi sie podobaja te lampy,nie wiem jak ze spasowaniem do B5,ale one nie mają zadnego modułu,trzeba by je załaczac tak jak halogeny a wdedy postojuwki i lampy z tylu sie świeca a nie wiem czy tak wolno jeżdzic
hejneken Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nawet mi sie podobaja te lampy,nie wiem jak ze spasowaniem do B5,ale one nie mają zadnego modułu,trzeba by je załaczac tak jak halogeny a wdedy postojuwki i lampy z tylu sie świeca a nie wiem czy tak wolno jeżdzic Piszą, że posiadają automatyczny włącznik. Ktoś wie czy w ogóle kratka z B6 podejdzie do B5 ?
Pretor Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 hejneken Zamieszczone przez jacek28 Nawet mi sie podobaja te lampy,nie wiem jak ze spasowaniem do B5,ale one nie mają zadnego modułu,trzeba by je załaczac tak jak halogeny a wdedy postojuwki i lampy z tylu sie świeca a nie wiem czy tak wolno jeżdzic Piszą, że posiadają automatyczny włącznik. Ktoś wie czy w ogóle kratka z B6 podejdzie do B5 ? Nie ma szans.
maxus24 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 ciekaw jestem jak to swieci czy to nie szajs jakis te leedy ?
Rekomendowane odpowiedzi