Skocz do zawartości
IGNOROWANY

jaki sterownik do centralnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A masz ten schemat do Audi A4 co tam obiecują? Z tego co wyczytałem to pisze tam, ze u nich dodają gratis schemat do konkretnego auta...

Opublikowano

hack, miałem poproś to ci przeslą na maila ten jest o wiele lepszy od tego dołąćzeonego z sterownikiem. Cena dobra wygla kluczyków też całkiem może reaguje z odległości tylko 5-7m ale co tam zawsze to lepsze od ręcznej roboty!!

Opublikowano

Wiecie co ja tam nie zakladalem alarmu bo twierdze, ze jest to jedno z zabezpieczen, ktore dla zlodzieja jest bardzo malym problemem do pokonania.

Wiem, wiem kazda sekunda sie liczy, ktora traci zlodziej an pokonanie kolejnego zabezpieczenia.

Opublikowano

no panowie i panie linki już działają i doradzajcie czekam niecierpliwie :mrgreen:

Opublikowano

Kolego bushi a nie dało by się wrzucić na np. www.rapidshare.com ?? Mielibyśmy wszyscy razem schemat łatwo dostępny....

Opublikowano

Witam ja też jestem zainteresowany tym alarmem i mam pytanie tam wychodzi impuls na domykanie szyb nieda się tego podłaczyc pod orginalne sterowanie szyb tylko trzeba dokupywać jakieś cary ???

Opublikowano

wydaje mi się ze pod orginalne podepniesz bez problemu tylko ja montowałem elektryke sam i nie mam tego modułu co audi dodaje przy elektrycznych szybach.