Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Zielony Kaktus - obecnie na zimowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

cza było znaczek w chromie zostawić

dopiero zobaczyłem ze to auto z lubelskiego

ładnie utrzymana jak na ten rocznik

Dzięki, to jest drugi grill, znaczek mam w chromie jak pojeżdżę trochę to przerzucę znaczek i zobaczę co mi się bardziej widzi.

Utrzymana? Jest całkiem ok, ale po ostatnim "KuKu" jakie zrobił mi kierowca E46 i opiniach na forum, że oryginalny lakier audi jest twardy, doszedłem do wniosku, że ktoś to auto pomalował bezbarwnym po całości. Dodam zdjęcia i może ktoś coś podpowie?

Wymieniłem drzwi w tym samym kolorze a najnormalniej odcień jest inny trochę słabe zdjęcia no ale na żywo bardziej się to rzuca w oczy. Drzwi lewe tylne te zmieniane są jakby jaśniejsze

07072013512.jpg

27072013542.jpg

Opublikowano

Na fotkach nie widać :naughty:

Ale tak czy inaczej ja bym się tym nie spinał :wink:

U mnie drzwi kierowcy pod pewnym kątem wydają się ciemniejsze a nie były lakierowane i nie widać żeby były zmieniane, ale co się z tym autem działo przez 15 lat zanim je kupiłem to wiem tylko z historii serwisowej :wink:

Za to ten czarny grill jakoś mi się nie widzi, podoba mi się ten oryginalny chromik na ryjku ale to już kwestia gustu :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś dla relaksu po myciu auta wymieniłem żarówki wnętrza i oświetlenia tablicy na LED, oraz zrobiłem drugie przeciwmgielne tylne metodą SOKALową:wink: Zdjęcia uważam zbędne bo to taka kosmetyka, którą większość i tak już ma.

Opublikowano

"metoda sokalowa" :decayed:

:good:

Opublikowano
  • Autor
"metoda sokalowa" :decayed:

:good:

a Noooo. U Ciebie to podejżałem więc też tak to nazwałem :-) Ty to masz czas na jakieś spoty czy raczej u siebie na miejscu tylko. Może uderzysz np. do Radzynia 25 sierpnia?

Opublikowano

A gdzie to? :decayed:

Chętnie bym się wybrał ale chwilowo jestem świeżo po przeprowadzce i jakby to powiedzieć, moc moich funduszy znalazła inne ujście :grin: Chyba nawet na LPG mi do końca miesiąca nie styknie żeby do roboty jeździć :facepalm::grin:

Opublikowano
  • Autor
A gdzie to? :decayed:

Chętnie bym się wybrał ale chwilowo jestem świeżo po przeprowadzce i jakby to powiedzieć, moc moich funduszy znalazła inne ujście :grin: Chyba nawet na LPG mi do końca miesiąca nie styknie żeby do roboty jeździć :facepalm::grin:

Chyba wiem o czym mówisz:kwasny: za dużo wszystkiego na raz wychodzi, sam się od początku nastawiłem na ten Zlot, a teraz coś się bardzo grafik napina i sam nie wiem czy mi to wypali.

---------- Post dopisany 18-08-2013 at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany 16-08-2013 at 18:43 ----------

Mała świeża sesyjka

4cp5.th.jpgqrb6.th.jpgk6y8.th.jpgubtj.th.jpggjjx.th.jpg

Opublikowano

Bardzo ładna:thumbup1:

Ten kolor ma coś w sobie.

Nie myślisz o lampach poliftowych z przodu?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Bardzo ładna:thumbup1:

Ten kolor ma coś w sobie.

Nie myślisz o lampach poliftowych z przodu?

Przecież widziałeś, siedziałeś i macałeś:decayed: O czym ja nie myślę:facepalm: lampy polift, najlepiej z bixem i dziennymi od Gwerty-ego, zderzak ze spryskami, najlepiej tylni od esy, a tam :decayed: kiedyś może coś konkretnego wpadnie.

---------- Post dopisany 11-01-2014 at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany 18-08-2013 at 13:31 ----------

Nareszcie po wielu dniach kłopotów wszystko wróciło do normy, auto jeździ i służy, zrobiłem porządek w pierwszym poście i tyle w najbliższym czasie, czekam do cieplejszych dni i może coś ruszy z jakimiś modami.

MAŁA ANKIETA:decayed:

Lepiej tak:ligj.jpg

Czy tak:gxdd.jpg

Wiem, nie ma w czym wybierać:grin:

Opublikowano

Z daleka te kołpaki wyglądają jak felgi, ja bym je chyba jednak zostawił.

Opublikowano

kołpak