markas83 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam, szczerze polecam "Auto serwis G.B. Diagnostyka Samochodowa". Zajmują się komputerowym ustawianiem zbieżności kół. Wszystko profesjonalnie i w rozsądnej cenie. Ziomki znają się na rzeczy, szybko dokonali niezbędnych regulacji i autko śmiga bez zastrzeżeń. ul. Mogilska 114 31-445 Kraków (budynek Gromady) jadąc od trony Nowej Huty, należy skręcić na przeciwko komendy policji w prawo na światłach (za stacją Orlen, salonem Citroena i salonem Saaba, ktęre są w jednym kompleksie budynków). tel.: 12 411 97 42 kom.: 608 165 729 czynne: 8:00 - 17:00
Siocha84 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam Ostatnio wyważałem komplet kół 17" aluminiowych. Poprawiali po poprzednim serwisie ( ściągało mi auto na prawą stronę i koła po przekroczeniu 110 zaczynały drgac) . Wywiązali się b. dobrze. Mimo nie najniższych cen ( liczą za odkręcanie , mycie i wyważanie) polecam. Opony Kraków - OponySerwis.pl | mechanika i myjnia POINT S - Nowakowski i Szymański Ja robiłem w Krakowie w Bonarce Serwis ma dobry system rezerwacji. Serwis Bonarka ul. Kamieńskiego 11; Kraków Pn. - Pt. : 9.00 - 21.00 Sb. : 10.00 - 18.00 tel. (12) 298 66 75
Sitek77 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam,szczerze polecam "Auto serwis G.B. Diagnostyka Samochodowa". Zajmują się komputerowym ustawianiem zbieżności kół. Wszystko profesjonalnie i w rozsądnej cenie. Ziomki znają się na rzeczy, szybko dokonali niezbędnych regulacji i autko śmiga bez zastrzeżeń. ul. Mogilska 114 31-445 Kraków (budynek Gromady) jadąc od trony Nowej Huty, należy skręcić na przeciwko komendy policji w prawo na światłach (za stacją Orlen, salonem Citroena i salonem Saaba, ktęre są w jednym kompleksie budynków). tel.: 12 411 97 42 kom.: 608 165 729 czynne: 8:00 - 17:00 Potwierdzam, wszystkie auta u nich robie, znają sie na rzeczy aczkolwiek przy pierwszej wizycie właściciel sprawia wrażenie irytującego. Swego czasu "kręcili kołami" nawet dla Kuzaja przed rajdami.
KosmoM Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Gdzie teraz warto pojechać na geometrię w Krakowie?
Karasik2 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 tez sie podepnę pod pytanie bo trzeba jechac po wymianie Wahaczy
KosmoM Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zdecydowałem się podjechać do TOP-AutoService (https://dobrymechanik.pl/mechanicy/krakow/top-autoserwis-mechanika-klimatyzacja-geometria-opony.html#comments) ze względu na opinie. Geometrię zrobili, nawet wyszły tam jakieś korekty do zrobienia na zbieżności tylnej osi, dostałem wydruk i zapłaciłem 149zł, czas około 4o minut.
Karasik2 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 7 godzin temu, KosmoM napisał: Zdecydowałem się podjechać do TOP-AutoService (https://dobrymechanik.pl/mechanicy/krakow/top-autoserwis-mechanika-klimatyzacja-geometria-opony.html#comments) ze względu na opinie. Geometrię zrobili, nawet wyszły tam jakieś korekty do zrobienia na zbieżności tylnej osi, dostałem wydruk i zapłaciłem 149zł, czas około 4o minut. Geometria 3D? A zbieżność też robili ?
Rekomendowane odpowiedzi