daniel01 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam wszystkich dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6. Wracałem kupiłem sobie płytę i włączam pierw pierwsza płytę później płytę drugą nie działa wyskakuje cd error co może być przyczynną ?
pstan Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeśli masz radio Concert tak jak ja to nie nagrywaj z najwieksza prędkością tylko powiedzmy jakieś x36 i powinno być dobrze
pakotomasz Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Jeśli będziesz nagrywał płyty to jako Audio, jeśli masz radio Concert.
piotrekrkk Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ale koleś nie napisał, że nagrywał. Miałem podobny przypadek, przyczyna naturalnie to brudny albo zepsuty laser, kupiłem w MM płytkę czyszczącą i jak ręką odjął, zdaje sobię sprawę, że ten patent nie zawsze pomoże bo już kiedyś to przerabiałem w kilku innych radyjkach i żadnego efektu nie było, jednak na concerta podziałało więc chyba warto sprawdzić.
Rekomendowane odpowiedzi