Hanni Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 A o to moja Audi A4 B6 Avant 1.9TDI 130PS S-Line 2003r ( według Vin-u 2004 ( rozrząd pasuje od 2004r)), Silnik AVF. wyposażenie: -ABS -ESP -domykanie szyb z pilota (przód) -centralny zamek -spryskiwacze lamp -xenony -czujniki parkowania tył -navigacja -tiptronic -schowek na narty -system mówiący o natężeniu ruchu ( działa tylko wszędzie na zachód od polski ) - 8 głośników + fabryczny subwoofer audi -tempomat -doświetlanie drogi do domu -automatyczne zapalanie świateł po zmierzchu - fotele pół skóra, kubełkowe, lędźwiowe -felgi 18 cali + opony 225 40 18 -uchwyt na telefon ( tylko nie wiem jaki tam pasuje bo nie dostałem go w zestawie) -roleta bagażnika -lekko przyciemniane boczne tylne i tylna szyba fabrycznie -podgrzewana tylna szyba -elektryczne, podgrzewane lusterka -2x elektryczne szyby , 2x RPS ( ręczny podnośnik szyb ) -czarna podsfitka -szyberdach elektryczny -pakiet światło Zrobiłem kilka zmian w aucie:) : -RNS-E, -zmieniarka, -klimatyzowany schowek, -przyciemnione szyby tył, -wymienione pościerane przyciski.
PiterA4 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Czarnuch to czarnuch gratki avaciora:decayed:
wrclaguna Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Bardzo ładna B6 Madz mała NAVI w zegarach i działa ci to ? ****-system mówiący o natężeniu ruchu ( działa tylko wszędzie na zachód od polski )****
Hanni Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 navi działa ... ale niestety po niemiecku a system mówiący o natężeniu ruchu to osobna skrzynka GPS pod kierownica i antena. kiedy jest korek wyłącza radio i mówi przez głośniki gdzie jest i jak objechać. mieszkam w holandii wiec to się sprawdza.
wrclaguna Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 NAVI mozna spolszczyć jakby co MAŁA NAVI
Hanni Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 super... zaraz wypróbuje to spolszczenie / dzieki
Blachu Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Drugie zdjęcie jest mega świetnie współgrają te aluski z nadwoziem felgi mam takie jak Ty, ale moje nie robią takiego wrażenia ( ala chromu)... PS: jak byś miał chwilę czasu to mógłbyś sprawdzić w bagażniku numer seryjny czytnika nawigacji? Bo u mnie ktoś go sobie wyjął...
Hanni Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 no i nagrałem to spolszczenie, wrzuciłem do napędu w samochodzie i nie przeczytał tego. a mało tego teraz po naciśnięciu przycisku NAVI , navigacja się nie włącza. hehe ---------- Post dopisany 09-07-2012 at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2012 at 22:37 ---------- numer seryjny czytnika navi jest z tyłu wiec musiał bym wykręcać go żebym mógł coś zobaczyć. trochę dużo zabawy z tym bo najpierw musiał bym rozkręcić cześć w której jest on zabudowany.
Hanni Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dorzuciłem RNS-E, Schowek z lodówką i powymieniałem poprzecierane przyciski.
Blachu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mody na plus kolego Co dalej masz w planach?
Hanni Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 pakiet zewnętrzny S-Line , zawieszenie s line mam -25mm, zamierzam zrobić -45 do 50mm, no i szyby po przyciemniać. .
franciszek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Gratuluje ladnej maszynki:wink:
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cisza była przez jakiś czas a tutaj RNSik wpadł na pokład i inne.
Rekomendowane odpowiedzi