nex Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 PUMA, no przecież robią po 230km z 1.9pd więc chyba się da?
P-U-M-A Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Nie no nie przesadzajmy ale jechałem kiedyś RS4 po sofcie To robiło dla mnie szał jeżeli ktoś się z tym nie zgadza to trudno ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- PUMA, no przecież robią po 230km z 1.9pd więc chyba się da? Dobrze ale co mi da 230PS i 1550kg wagi Jeżeli seat ibiza będzie miało 1200kg i 190ps i będą podobnie jechać
nex Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jak przyjmujesz taki tok myślenia to po co Ci auto kup motor... A no po to że będziesz miał satysfakcję że masz jednego z szybszych pasków 1.9pd
P-U-M-A Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dlaczego twierdzisz że mam zły tok myślenia. Moim celem jest mieć samochód który mało pali a którym śmiało mogę wyprzedzać i poruszać się sprawnie po naszych drogach. Mając spalanie na poziomie 7.5 litra i prawie 190ps mysle jest fajną sprawą. Za kasę za którą kupiłem B6 mogłem śmiało kupić S4 B5 ale moc to nie wszystko.
MAGIC87 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 To kupiłes auto do scigania czy Dla ,,Wypasu''? zawsze mozna kupic golfa 1 zrobic swapa miec 250 KM i 700KG.... a RNS gdzies sie upchnie:wink: 200 PS to taki dobry setup do wyprzedzania i czasem do pogonienia Hondy na miescie:kox:
P-U-M-A Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 To kupiłes auto do scigania czy Dla ,,Wypasu''?zawsze mozna kupic golfa 1 zrobic swapa miec 250 KM i 700KG.... a RNS gdzies sie upchnie:wink: 200 PS to taki dobry setup do wyprzedzania i czasem do pogonienia Hondy na miescie:kox: No dlatego piszę że mam samochód na codziennie z fajnym wypasem i do wyprzedzania w 100% wystarcza:wink:
juby_p Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 i to jest dobry tok myślenia bo zawsze znajdzie sie ktoś szybszy
baszmak7 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 szybszy znajdzie się zawsze ale jedziemy w ruchu ulicznym z punktu A do B i wtedy wychodzą umiejętności.moc mocą ale to nie wszystko na drodze publicznej,u mnie w mieście jest dużo autek z dużymi mocami-ale to niestety z reguły to mistrzowie prostej....
P-U-M-A Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No dokladnie ale nasze auta na tor się za bardzo nie nadają
P-U-M-A Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Pokaż jak opony potem wyglądały:grin:
MAGIC87 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Pokaż jak opony potem wyglądały:grin: jakie opony? przeciez to na koniec były same szmaty na amelinium:decayed: Continental sport Contact 3 na tyle i dunlop sp sport 9000 na przodzie:wink:
P-U-M-A Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 A więc z okazji że miałem wymienione szklanki i wałek oraz musiałem wymienić wtryski. Razem z Danielem z Ecu Project postanowiliśmy wrzucić najtańszą opcję czyli takie jakie były czyt. BA Miało nie być korekty ale okazało się że Mechanik u którego stało auto wgrał sobie serię nie wiadomo po co:facepalm: Więc musiał być zrobiony nowy soft. Z góry zaznaczam że nie chciałem aby auto miało takiego strzała przy 2200 rpm jak przedtem. A więc Mirek zrobił mi bardziej płasko wstający wykres i od razu lepiej się samochodem jeździ
juby_p Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Super że fura wróciła na asfalt z całkiem fajnym wynikiem gratulacje:)
P-U-M-A Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Trochę się nasiedzieliśmy myśląc o tym. Dlatego też wielkie podziękowania dla Piotrka
juby_p Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 spoko na odległość można nie za wiele, a pompki to albo podmienione zostały albo dostały od złego ustawienia popychaczy
P-U-M-A Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Mimo to bez twojej pomocy nie wiadomo czy nie wydał bym worka pieniędzy dodatkowo:decayed:
juby_p Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 bo jak widzisz spokój to podstawa:) to trzeba jakąś flachę wypić za ten worek:)
Rekomendowane odpowiedzi