Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dla informacji moduł 8P0 862 335 C nie jest Basic functionality, i łączy się bez problemowo z najnowszym Androidem ściąga kontakty itp :decayed:

Czy można sterować nim z poziomu RNS-E? Widać tarczę telefonu i można zaimportować do RNS-E kontakty z telefonu?

Tak wszystko działa w RNS-E są kontakty, ostatnio wybierane numery, odebrane połączenia itp, jakość rozmowy bardzo dobra :decayed:

Hmm... wklej proszę zdjęcie ekranu RNS-E bo aż nie mogę uwierzyć.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Proszę bardzo :wink4:

62627484.jpg

21796744.jpg

50856922.jpg

65543819.jpg

Opublikowano
  • Autor

No to elegancko. Do tej pory myślalem, że C ma tylko podstawową funkcjonalnośc a tu proszę.

A VAG na pewno pokazywal że masz moduł C on board? Ostatnia opcja jaka mi przchodzi do głowy, to że w puszkę z naklejką C ktoś wpakował moduł Q. Tylko po co ktoś miał by coś takeigo robić :mysli:

Opublikowano

Jest na 100% C sprawdzone VCDS'em :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ok, to zmieniam opis. Dzięki za hint.

Opublikowano

Jaka jest różnica pomiędzy pełną funkcjonalnością a Basic? Mam D i moge sterowac glosem, wybierac numery, kontakty sie importuja i sa widoczne na FIS, glosowy redial etc. To jest funkcjonalnosc Basic?

Opublikowano

Jaka jest różnica pomiędzy pełną funkcjonalnością a Basic? Mam D i moge sterowac glosem, wybierac numery, kontakty sie importuja i sa widoczne na FIS, glosowy redial etc. To jest funkcjonalnosc Basic?

Roznica jest taka,ze z poziomu RNS nie mozemy nic robic.

Opublikowano

No to modul D chyba nie jest Basic :mysli:

Opublikowano

No to modul D chyba nie jest Basic :mysli:

Może zależy to od systemu na którym mamy telefon bo jak się okazuje ani C ani D nie jest basic? :mysli: Jaki masz telefon, z którym współpracuje RNSE?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

z tego co ja pamiętam to D to basic[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 11:47_________________________________________________8P0 862 335 D MY 2005 A4 >8E-5-533 000 - Btylko podstawowa funkcjonalność

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie,

czy ktoś z was testował iPhone 4 z BT? Jaki moduł będzie w pełni współpracował? Dodam iż nie posiadam RNS-E tylko radio Symphony III

Opublikowano

Podpinam się z pytaniem o kompatybilność telefonu i pobierania książki telefonicznej. Czy ktoś testował HTC Desire z modułem Q ?

Opublikowano

Podpinam się z pytaniem o kompatybilność telefonu i pobierania książki telefonicznej. Czy ktoś testował HTC Desire z modułem Q ?

Ja używam Q w połączeniu z SonyEricsson Xperia X10. Najpierw Android 1.6, teraz 2.1

Wszystko działa*

* Na RNS nie ma numerów wybieranych/odbieranych z telefonu przed sparowaniem z modułem. Są widoczne tylko te wybierane/odbierane już po sparowaniu [nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi]. Z SE P1i chyba je odczytywał.

Opublikowano

Wszystko powinno działać jak trzeba.

Opublikowano

Modułu Q nie mam, ale skoro moje Desire działa z modułem basic to i z Q nie będzie problemów. No może całkiem bezproblemowo, to nie było. Na stockowym ROMie, co jakiś czas zrywało połączenie BT z modułem. Po podmianie ROMu w telefonie na customowy problem zniknął.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. W dniu dzisiejszym zakończyliśmy z kumplem instalację modułu BT Q do radia Concert II wszystko śmiga pięknie wraz z kierownicą mufu od A6 C6. Desire Z pobiera książkę telefoniczną. Bardzo zaskoczył mnie fakt iż działa również sterowanie głosem, myślałem że tego typu fanty tylko z RNS-E. Jedyne z czym mam problem, to nie mogę w moim module [8P0862335Q] ustawić języka angielskiego US kodowanego jako 0011877. Miałem nadzieję, że w US zamiast słowa "store" będzie "save", bo "store" jest bardzo podobne do "star", co znaczy strasznie utrudnia wprowadzanie kontaktów w momencie, gdy zamiast zapisać, dodaje "*" na koniec numeru...

Pojawia się następne pytanie. Czy ktoś testował książkę telefoniczną Samsungów na Androidzie ? Głównie chodzi o galaxy Ace, ale myślę że podobnie będzie każdy samsung z androidem działał, chyba że po prostu każdy telefon z androidem zadziała.

Opublikowano

Panowie,

czy ktoś z was testował iPhone 4 z BT? Jaki moduł będzie w pełni współpracował? Dodam iż nie posiadam RNS-E tylko radio Symphony III

podłączam się pod pytanie, u mnie RNS-E

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej na temat modułu 8P0 862 335 C ? jakie ma funkcje itp

Opublikowano

Czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej na temat modułu 8P0 862 335 C ? jakie ma funkcje itp

Dominik to jest moduł high więc kupuj spokojnie , bedzie mial tą samą funkcjonalnośc co np.Q i H ,może miec ograniczenia tylko z niektórymi telefonami (ściąganie książki z tel. , połączenia odebrane ,nieodebrane) ale do tego trzaby mieć jakiś wykaz który tel.działa full z jakii modułami

chyba pokusze sie o taką akcje i porosze użytkowników o pisanie jaki tel. i jaki moduł mają i czy jest full obsługa :mysli:

Opublikowano

dobry pomysł :wink4: