Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jaki telefon bedziesz parował ? coś nowego na androidzie ?

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w tej chwili tylko zwyczajne Nokie bede podpinal, ale w najblizszym czasie planuje kupic Lumie 920, wiec wspolpracowac ma Win8 :wink:

ja od lat tylko Nokia :wink:

Opublikowano

w tej chwili tylko zwyczajne Nokie bede podpinal, ale w najblizszym czasie planuje kupic Lumie 920, wiec wspolpracowac ma Win8 :wink:

ja od lat tylko Nokia :wink:

no to z lumią możesz sie przejechać chyba :thumbdown:

Opublikowano

zobaczymy... na razie moge sprawdzic Lumie 900, bo juz mialem ale sprzedalem kumplowi wiec ja wyprobuje. Podobno byly problemy na symbianie, a na windowsie juz nie. Miejmy nadzieje, ze tak bedzie.

Opublikowano

Domin uprzedził moją odpowiedz ( cwana bestia ::kox:) ja noki na symbianie nie dałem rady sparować na swoim , napisz jak coś czy Ci sięudało :)

Opublikowano

Jak tylko wyprobuje czy to dziala na WP 7.8 to od razu napisze, ale na pewno nie wczesniej jak w poniedzialek.

Opublikowano

jestem ciekaw czy łyknie :)

Opublikowano

Panowie ma ktos moze moduł D i galaxy s2? Wczytuje wam kontakty na fis? (kontakty trzeba miec zapisane na karcie sim - tak?)

Opublikowano
Panowie ma ktos moze moduł D i galaxy s2? Wczytuje wam kontakty na fis? (kontakty trzeba miec zapisane na karcie sim - tak?)

ja nie mam szajsunga ale tak , kontakty z sima wczytuje i możesz je normalnie wybierać kierą MF

Opublikowano

ja mam też D, ale mi kontaktów nie sczytuje z niczego, a miałem już nokie navigator, nokie 6210, samsunga Galaxy S+ i obecnie Samsunga Galaxy S3. Wyświetlają mi się tylko numery dzwoniących. Nie wiem czy mam coś nie tak zakodowane ale po prostu nie działa :facepalm: Może ma ktoś na to jakieś rozwiązanie (sprawdzałem numery zarówno na telefonie jak i na karcie sim)

Opublikowano

Mi z S3 pięknie zassał wszystkie kontakty. Z tego co pamiętam to coś musiałem z ustawieniach książki telefonicznej poakceptować i kontakty są w pamięci zestawu. Niestety w przypadku połączenia in widzę tylko numer. Próbowałem poszukać co mogłem zmienić ale nie umiem.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a może to chodzi o to że nie mam MF, ani RNS'a ??

Nie rozumiem jeszcze jednego, bo niektórzy piszą, że czym nowszy model BT (inna literka) to działa z nowszymi telefonami, a z tego co wiem to D to jest dość stary moduł a mi działa na wszystkich telefonach z którymi próbowałem, a próbowałem już chyba z 15 różnymi telefonami (na różnych wersjach symbiana, androida i Windowsa)

Opublikowano

ja pitole ale mieszacie ludziom w głowach , a więc : jak parujesz telefon z modułem to pierwsze co robisz to wpisujesz pin czyli 1234, i zaczyna sie łączyć , później pika że BT ON i cyka. NATOMIAST po jakiejś chwili pyta ponownie czy zgadzasz się aby BT zaczytał twoje kontakty do pamięci ! jeśli z przyzwyczajenia do wszystkiego co instalujesz dałeś NIE to sie nie dziw że nie wyświetla :P:P:P I przy okazji można mu zaznaczyć okienko "zapamiętaj i nie pytaj ponownie" i wtedy jak wchodzisz do auta i odpalisz zapłon to już nie bedziesz musiał nic akceptować ani nawet wyciągać telefonu pod warunkiem że bedziesz miał włączonego BT w telefonie :)

rozparuj tel i sparuj ponownie i zwróć uwagę i przeczytaj dokładnie komunikaty :) na Iphonie pryka, na HTC Sensation i Desire tak samo :P dziwne że tylko z tymi szajsungami jest problem :P:P:P

jak coś nie pójdzie to pisać , pomożemy :)

---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:44 ----------

Nie rozumiem jeszcze jednego, bo niektórzy piszą, że czym nowszy model BT (inna literka) to działa z nowszymi telefonami, a z tego co wiem to D to jest dość stary moduł a mi działa na wszystkich telefonach z którymi próbowałem, a próbowałem już chyba z 15 różnymi telefonami (na różnych wersjach symbiana, androida i Windowsa)

nie ma to najmniejszego związku. Jeśli miałbyś kiere to tylko zyskujesz dodatkowe możliwości w postaci rozmowy z babeczką :) i głosowego wybierania numerów , albo poprostu przewijaniu i wybieraniu numerów na FISIE , BO SIE WYŚWIETLAJĄ jak są zapisane na sim :) ja miałem jakieś problemy z Nokią i symbianem i wtedy faktycznie nie chciał zaczytywać kontaktów na fisa ale BT śmigał normalnie.

Opublikowano

chopin weź do reki jakiegoś samsunga a androidem 4 i w góre i sprawdz najpierw jak działa z modułem d. Bo chyba ty mieszasz ludziom w głowach. A jak zrobisz u mnie kontakty na fisie z SII na module d to ci stawiam dobrą flache

Opublikowano

Ja nie mam kontaktów na sim tylko w telefonie. I BT zassal i są na fis.

Opublikowano

Galaxy S3 i moduł d?

Opublikowano

Galaxy S3 i litera bodaj H.

Opublikowano

mam S3 od paru dni i jak się parowałem z audi to o nic mnie nie pytał, a nawet jak by pytał to bym czytał o co mu chodzi, ale spróbuje go sparować raz jeszcze

Opublikowano

Skoro nie masz mf to po co kontakty na fisie. Jak sie nie myle trzeba tez odpowiednio zakodować moduł bt po kiere mf itd zeby były kontakty na fisie. A jak ty nie masz mf to jak chcesz z nich korzystać ?