Standby Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Powitać wszystkich No cóż co prawda nie jest to czego szukałem przez ten cały czas no ale Poszukiwania Audi A4 zatrzymały się w miejscu w chwili oglądania Vw Vento. Od paru miesięcy (około pół roku) szukałem ładnej A4 w nie oszukujmy się niskiej cenie i gdybym miał kupić Audi musiałbym w nią sporo wydać, ponieważ nikt nie sprzeda dobrej A4 z silnikiem diesla za po 6-7tys. tylko dużo wiecej. A więc poszedłem po rozum do głowy i kupiłem Vento z dosyć bogatym wyposażeniem za mniejsze pieniądze Z waszym forum się jednak nie rozstaje gdyż mam coś w swoim Venciaku z A4 hehe No i jeszcze kiedyś mam nadzieję znajdę swoją A4 Teraz coś o Venciaku Rocznik 1996 Silnik 1.9 TDI AHU 90km Przebieg Chodzą plotki, żę 256000km Wyposażenie: (wszystko sprawne jak w zegarku) - Klimatyzacja - Klimatronic - Tempomat - Centralny Zamek z Pilota - Roleta tylnej szyby - El. Szyby 4szt. - El. Lusterka - Lusterko Fotochromatyczne - Air Bag Samochód nabyłem jakiś miesiąc temu, pomału zaczynam coś działać, ale efekty będą widoczne dopiero z czasem Mam pare planów, niektóre już są realizowane. To może parę fotosów Pozdrawiam, dziękuje za wgląd i zapraszam do komentowania
SiwyA4 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 bardzo dobry silnik będziesz zadowolony . Furka spoko ogólnie. Powodzenia w modach
bebe_19 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Lepszy zadbany VW niż padnięte Audi do lansu. Ładne autko poprzednią A4-kę miałem w takim kolorze Powodzenia w modach
Cris Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 ventyl miałem takiego ten sam kolor tylko silnik benzyna 1.8.ogólnie super auto:thumbup1: dobrze się jeździło
jozek726 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 fajny wentyl masz lepsze wyposażenie niż niektórzy w a4 b6 tylko nie czaje jednego, skoro jest climatronic to po co są te przyciski od klimy na panelu i ograni to lusterko bo ten kabel wygląda tragicznie rezania trochę jest ale autko fajne
dziadek Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 dobra decyzja bo za taką kwotę to byłby szrot jeżeli chodzi o audi w ventylu trzeba tylko pilnować rudej i będziesz zadowolony - m.in. z pancernej zawiechy
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 tylko nie czaje jednego, skoro jest climatronic to po co są te przyciski od klimy na panelu jozek o czym piszesz bo wg mnie wszystko na swoim miejscu ??? Ps. tylko lac rzepak i do przodu Pancerne auto
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 też widzę przycisk od włączania jakby manualnie klimy (AC + zamknięty obieg) poniżej climatronica. może był dokładany?
Standby Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Prawdopodobnie tak, bo widać, że kokpit był zdejmowany, ale ogólnie te przyciski się "kupy" jakoś nie trzymają hehe Bity nie był z przodu bynajmniej, z tyłu też nie widać, nom, a Rudej trochę jest, bo to Vw :PP Kabelek już ogarnięty Jeszcze tylko jakieś fajne fotele musze wyszukać do niego i Latać.
Rekomendowane odpowiedzi