junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Auto nie było parę dni temu na sprzedanie?
JONNYxPL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 było:) ale jednak zostane przy nim )
slavko87 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak cen byla ze tak zapytam z ciekawosci:decayed:
JONNYxPL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 9000 zł wiec wcale nie drogo
junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 było:) ale jednak zostane przy nim ) Zostań zostań, bo masz naprawdę dobrą bazę. Zacznijmy od przodu, nie wolał byś takiego frontu ? : Lampy Valeo soczewkowe na czarno, ramka grilla na czarno i jest bajeczka
JONNYxPL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 a no jest wypas;) fajnie by to wygladalo.. a doradzcie mi mam dekory w drewie jak zalozyc? czy pomalowac moje? chcialbym srebne bedzie to pasowac??
junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 a no jest wypas;) fajnie by to wygladalo.. a doradzcie mi mam dekory w drewie jak zalozyc? czy pomalowac moje? chcialbym srebne bedzie to pasowac?? najlepiej kup folię "Szczotkowane aluminium" i oblkej swoje dekory. Aluminium szczotkowane szarpane ME-904 firmy 3M (2862821610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- też miałem u siebie drewno a aktualnie mam:
JONNYxPL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tylko jak by to u mnie wygladalo na dekorach? gdybym wstawil zdjecie srodka jestescie w stanie dodac dekory takie jak mi wyslales tą folie 3M?
slavko87 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 vt Ci ktos zrobi i bedziesz mial jaki chcesz kolor:wink: wywal kilka nie potrzebnych elementow, cos zmien i bedzie git
junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 poczekaj chwile ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------
A-rek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tylko jak by to u mnie wygladalo na dekorach? gdybym wstawil zdjecie srodka jestescie w stanie dodac dekory takie jak mi wyslales tą folie 3M? kolego nie kombinuj tak bardzo jak co poniektórzy:facepalm: zakładaj dekory w Piano Black
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak chcesz to mam komplet dekorow tylko bez tej malej z lewej strony kierownicy do sprzedania za pare groszy to mozesz sobie potestowac.... jak cos to daj na pw
JONNYxPL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak wyglada to Piano Black? ---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ---------- Ramka Grila w czarny Mat no powiem robi robote View image: DSC 0334
junior_tdi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Od razu lepiej wygląda. Jeszcze lampy zmień na ORI Valeo soczewkowe, tylko na czarne i zaślepki sprysków odwróć w zderzaku, bo masz źle
ziomek0101 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 hehe ta audica stała pare lat temu w Rzeszowie w komiesie na Lwowskiej:D ogladalem ja i nawet na tel zdiecie mam:D
JONNYxPL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 no moze i stala nie wiem:) bo kupiłem od prywatnej osoby:)
ziomek0101 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 zaraz odpale stary tel.. jak mam jeszcze te foty to wrzuce ich tu:D i ci udowodnie:D ---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- MI sie wtdy bardzo podobała i mailem ja kupowac ale za niska była.. zderzakiem do ziemi siegała na kamykach:D ale wyglad boski:D ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ---------- <br /><br /> <br /><br /> Twoj?????????
JONNYxPL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 no mój:) no moze i stala w komisie:) ale to juz wiesz,,,wazne ze ja mam to autko i mi służy:)
slavko87 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 zaraz odpale stary tel.. jak mam jeszcze te foty to wrzuce ich tu:D i ci udowodnie:D---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- MI sie wtdy bardzo podobała i mailem ja kupowac ale za niska była.. zderzakiem do ziemi siegała na kamykach:D ale wyglad boski:D ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ---------- http://s7.postimage.org/be0bsh0af/Zdj_cie002.jpg <br /><br /> http://s7.postimage.org/iq5ry0iif/Zdj_cie003.jpg <br /><br /> Twoj????????? fakt ogladalem ja z 4-5 lat temu na allegro:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi