AudiB4 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak w temacie, czynnik jest (8bar) po włączeniu auto wentylatory startują ale po 20sek się wyłączają,chłodu nie ma wcale były dwa błędy 1794-Błedny VIN ( nie był zapamiętany,ale z tym sobie poradziłem) nie powraca 1317-sterownik tablicy przyrządów,usterka modułu,tego nie można skasować. Po włączeniu klimy ciśnienie nie wzrasta,klapki działają,przestała działać z dnia na dzień.Wcześniej nie było problemów.
nastradamus Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 nie zmieniałeś panela od klimy? może uszkodzony jest?
grzegorzmen Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 ja miałem taki błąd jak po zakupie miałem włożony panel od nowszego z wypukłymi przyciskami od temperatury
AudiB4 Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 Auto nie jest moje,panel nie był wymieniany nawet na próbę,bo nie mam z kąd podmienić,tylko co mnie zastanawia że działała i sobie padła od tak.
nastradamus Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 zrób podmiankę panela, bo moim zdaniem wina jest po jego stronie
AudiB4 Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak będę miał pod ręką chętnego na podmianie....
Rekomendowane odpowiedzi