tomaszw Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Mam taki objaw ze przy zmianie biegu (szczególnie przy gwałtownej jeżdzie) po puszczeniu sprzegła czuć bujniecie do przodu i do tyłu budą, cos jak by słabe spreżyny była na tarczy sprzegła, poślizgu nie ma, tylko tak jak by odrazu nie łapalo, było miękkie. Dodam że nieszczęśliwie zregenerowałem sprzegło na wiosne, ale juz zakupiłem nowy kpl sachsa i biore sie niedługo za wymianę. Czy przy okazji tego nie wymienic wysprzeglika lub czegos takiego? Na drążku skrzyni czuć luz wzdłużyny 1 cm. Objaw mam tez taki ze jak jadę na 1biegu bardzo wolno samochud buja sie w przód i wtył, jak by nieróno łapała tarcza.
yamahayzfr13 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 tez ma taki luz na drazku. Jak jade na 1 i 2 biegu to całą budą buja w przód i tył. Mnie sie osobiscie wydaje ze to poduchy powiedziały PAPA na silniku
tomaszw Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 Poduchy mam całe, bo wymieniałem niedawno. ..
polny Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja co prawda w B5 ale identyczne objawy jak kolego opisałeś (poprostu jakbym sam pisał o swoim problemie napisałbym co do słowa tak samo) i tylko sprzęgło zostało nieruszone. Poduchy silnika i skrzyni zmienione i nic
tomaszw Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dziwna sprawa, od dłuzszego czas ustało, ale kpl. sprzegła dla zasady wymienie.
Rekomendowane odpowiedzi